Hiçbir şey yok iken Tanrı nasıl vardı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben gördüklerimi söylüyorum, bir de bu eleştiri değil ama nerede konu olsa her yerde siz varsınız, sanırım baya bir vaktiniz var hep bu sitedesiniz.

Bilime önem vermediğimi nerden çıkardınız? Asıl Allah'ın yok olduğunu söylemek değişik bir kafa yapısı. Benim demek istediğimi anlamadın. Ağaçlara bitkilere hayvanlara çeşit çeşit canlılara bakarak doğa olaylarına bakarak bunların tesadüfen olmadığını anlatmak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz Hz.Osman'a ait değil dediniz ve öyle oldu. Evet. Arkeoloji, Deneysel gözlemler'in önemi yok.

Hocam ben gördüklerimi söylüyorum, bir de bu eleştiri değil ama nerede konu olsa her yerde siz varsınız, sanırım baya bir vaktiniz var hep bu sitedesiniz.
Benim bol zamanım seni mi dertlendirdi? Artık üyelere ne zaman online/kaç saat online olacağımızın hesabınız da vereceğiz herhalde

Okumaktan anlamadığınız için sizlere görsel ve ses de eklemek istedik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…