Hiçbir şey yok iken Tanrı nasıl vardı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 7.072
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslinda atacağım kaynak bu değildi siteye engel gelmiş metni göremedim, VPN ile denedim bu defa da metin siteden kaldırılmış.

Günümüzdeki Kuran Kuveyt bulunandir onun tarihi de 10.yüzyıla ait. Ayşe hür'ün yazilarina bakmanizi öneririm. Muhammedin kendisi bile Kuranı görmemiştir.

Yahu ağzımı açtırma şimdi benim. Nedense bu Kuranda yazan şeyler bilim insanları buluş yaptıktan sonra ''zaten bu kuranda yazıyordu'' oluyor. Sizin aklınız nerede de bulamıyorsunuz madem. Daha buzullardan, ormanlardan dahi bahsedilmeyen bir kitabın içerisinde bilimsel içerikten bahsediyorsunuz. Kuran ve bilim %100 zıt şeylerdir. Japon bilim adamlarının hangisi müslüman olmuş kahkaha attım buna ayriyetten sağol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam kendi inancına göre cevap veriyor. Senin ortaya attığına senin ona yaptığın gibi alaycı tavırla yaklaşmak yerine bildiği şekilde cevap veriyor. Seviyenizi düşürmeyin. Komik duruma düşüyorsunuz.

Yahu ağzımı açtırma şimdi benim. Nedense bu Kuranda yazan şeyler bilim insanları buluş yaptıktan sonra ''zaten bu kuranda yazıyordu'' oluyor. Sizin aklınız nerede de bulamıyorsunuz madem. Daha buzullardan, ormanlardan dahi bahsedilmeyen bir kitabın içerisinde bilimsel içerikten bahsediyorsunuz. Kuran ve bilim %100 zıt şeylerdir. Japon bilim adamlarının hangisi müslüman olmuş kahkaha attım buna ayriyetten sağol.
Kuran tam olarak bilim kitabı değildir ama bilimden genel olarak bahseder. Akıl ölçülebilen birşeydir. Kuran ve bilim zıt değildir. https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Zâriyât-suresi/4722/47-51-ayet-tefsiri.

Aslinda atacağım kaynak bu değildi siteye engel gelmiş metni göremedim, VPN ile denedim bu defa da metin siteden kaldırılmış.

Günümüzdeki Kuran Kuveyt bulunandir onun tarihi de 10.yüzyıla ait. Ayşe hür'ün yazilarina bakmanizi öneririm. Muhammedin kendisi bile Kuranı görmemiştir.

Ayşe hür mü? :)
Hocam ben size bizzat kanıt olarak belirttim. Bu makalelere inanmayınız. Sadece yoruma dayalı.

@baran448 Allah'ın varlığını nereden biliyoruz demişsin. Kur'an günümüzdeki bilim adamlarından önceki bilimsel olayları nasıl biliyor? Bu yüzden bile Japon bilim adamları bile hata bulamıyorlar Müslüman oluyorlar. Bu Allah'ın var olduğunun kanıtıdır. Dışarıyı doğa olaylarını incelemen belgesel izlersen Allah'ın var olduğunu bilirsin.
Umarım şakadır. Yoksa durum kötü. Japon bilim adamları Kuran'da hata bulamadığı için Müslüman oluyormuş. Gülmemek elde değil. Üstelik Japon bilim adamları Müslüman olduğu için Allah kanıtlanmış oluyor. Değişik bir kafa yapısı.

Dışarıyı doğa olaylarını incelemen belgesel izlersen Allah'ın var olduğunu bilirsin.
O zaman Zeus gerçek. Yıldırım ve şimşek olunca Zeus sinirlenmiş oluyor. Garip bir düşünceniz var. Keşke biraz bilime önem verseydiniz de bu doğa olayları nasıl oluyor anlardınız.

Bu Kur'an'ın orjinal bir nüshasını görmek isteyen topkapı sarayına gidip bakabilir.
Topkapidaki Kuran çok yeni o da Osmana ait değil.

Ayşe hür mü? :)
Hocam ben size bizzat kanıt olarak belirttim. Bu makalelere inanmayınız. Sadece yoruma dayalı
O yoruma dayali değil dediğim kaynak siteden kaldırılmış. Yanlışın var o noktada.

Allah'ın varlığını nerden biliyoruz demişsin. Kur'an günümüzdeki bilim adamlarından önceki bilimsel olayları nasıl biliyor? Bu yüzden bile japon bilim adamları bile hata bulamıyorlar müslüman oluyorlar. Bu Allah'ın var olduğunun kanıtıdır. Dışarıyı doğa olaylarını incelemen belgesel izlersen Allah'ın var olduğunu bilirsin.
Bir tane bilimsel kanit göster bakalim Kurandan? Tamamen sacmalamaktan baska bir şey yapmiyorsun.

Bu gibi konular bu forumda bazı kişilerin çok zoruna gidiyor, bazen gülmemek elde değil. :D
Kimsenin zoruna gitmiyor. Burada konuşulanlar ile dünyanın düzeni değişmeyecek. Ertesi gün herkes inandığına inanmaya devam edecek. Sadece savunduklarını söylerken karşıdakini aptal olarak gören kişiler var. İşte bunlara gülmemek elde değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı