Hiçbir şey yok iken Tanrı nasıl vardı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 7.079
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
giphy.gif

Kimsenin zoruna gitmiyor. Burada konuşulanlar ile dünyanın düzeni değişmeyecek. Ertesi gün herkes inandığına inanmaya devam edecek. Sadece savunduklarınızı söylerken karşıdakini aptal olarak gören kişiler var. İşte bunlara gülmemek elde değil.
Hocam ben gördüklerimi söylüyorum, bir de bu eleştiri değil ama nerede konu olsa her yerde siz varsınız, sanırım baya bir vaktiniz var hep bu sitedesiniz.

Umarım şakadır. Yoksa durum kötü. Japon bilim adamları Kuran'da hata bulamadığı için Müslüman oluyormuş. Gülmemek elde değil. Üstelik Japon bilim adamları Müslüman olduğu için Allah kanıtlanmış oluyor. Değişik bir kafa yapısı.

O zaman Zeus gerçek. Yıldırım ve şimşek olunca Zeus sinirlenmiş oluyor. Garip bir düşünceniz var. Keşke biraz bilime önem verseydiniz de bu doğa olayları nasıl oluyor anlardınız.
Bilime önem vermediğimi nerden çıkardınız? Asıl Allah'ın yok olduğunu söylemek değişik bir kafa yapısı. Benim demek istediğimi anlamadın. Ağaçlara bitkilere hayvanlara çeşit çeşit canlılara bakarak doğa olaylarına bakarak bunların tesadüfen olmadığını anlatmak istedim.

Topkapidaki Kuran çok yeni o da Osmana ait değil.

O yoruma dayali değil dediğim kaynak siteden kaldırılmış. Yanlışın var o noktada.

Bir tane bilimsel kanit göster bakalim Kurandan? Tamamen sacmalamaktan baska bir şey yapmiyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz Hz.Osman'a ait değil dediniz ve öyle oldu. Evet. Arkeoloji, Deneysel gözlemler'in önemi yok.

Hocam ben gördüklerimi söylüyorum, bir de bu eleştiri değil ama nerede konu olsa her yerde siz varsınız, sanırım baya bir vaktiniz var hep bu sitedesiniz.
Benim bol zamanım seni mi dertlendirdi? Artık üyelere ne zaman online/kaç saat online olacağımızın hesabınız da vereceğiz herhalde :D

Konuya gelen cevaplar random atmaya bile değmez ya hahahahaha. YouTube'da clickbait atıp demagoji yaparak sözde bir şeyleri kanıtlayan insanların videosu atılıyor... Whoa.

Aptal gibi konuşan aptal muamelesi görür, kimse kusura bakmasın.

Okumaktan anlamadığınız için sizlere görsel ve ses de eklemek istedik. ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı