Konu bir ''Yöneticinin'' desteklediği görüş ile kilitlenecek bu tarz konularda genelde son sözü İslamofobi söyler bu forumda. Bu mesajımdan sonra tersi olursa yine samimiyetini kaybeder çünkü diğer kilitlenen konuları veya tamamen silinen konuları çok iyi biliyorum. Bazı arkadaşlar kasıtlı olarak propaganda huzursuzluk taşkınlık veya islamofobi içerikleri her konuda kendini belli ediyor zaten, ama bilmiyorlar ki bu toplum birkaç azınlığın ütopik görüşleri veya çalışmaları ile parçalanmaz, inançları değişmez. Yüzyıllardır deniyorlar ama olmuyor. Arkadaşlar boşa kürek çekmeyin Türkiye'den bir Sudi Arabistan çıkartamazsınız. Bu forumda görüşünü en iyi şekilde temsil edip saygı duyan bir tek
@painkiller ı gördüm. Bir Müslüman olarak takdir ediyorum saygılı görüşlerinden dolayı, ama bazıları kasıtlı olarak sürekli bazı değerleri tahrip etmeye çalışıyor. Dinime saygı gösterene saygım sonsuz, inanmayıp desteklemeye bilir görüşlerimi hiç sorun yok. Benim karşımdaki insanı yargılama hakkım yoksa karşımdaki insanında beni yargılama hakkı yoktur. Herkes aynı takımı tutmak zorunda değil önemli olan farklı görüşlere rağmen aynı topraklarda barış içinde yaşamak.