Hiçbir şey yoktan olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyleyse 3 asır uyumadıklarını ve çalıntı olduğunu kanıtla. Kanıtlayabilir misin?
Süryani Mor Yakup buna değiniyor. Net bir şekilde yalan bir hikaye bu.

IMG_20191226_191034.jpg

IMG_20191226_191020.jpg

IMG_20191226_191122.jpg

IMG_20191226_191139.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20191226_191122.jpg
    IMG_20191226_191122.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 43
Yahu bundan bir önceki mesajında “sen ve senin gibileri sonra ağlıyor” diye mesaj yazmadın mı? Bu kadar mı zayıf hafızan? Ona karşılık yazdığım bir şey.
Ağlamak hakaret mi? Sen açıkça çocuk diyerek aşağılama yapıyorsun.

Bu bağlamda kendini de “ergen” adı altında tanıtmış olmanı da anlıyorum.
Ergenin kim olduğu belli.

Tabii ki canım en doğruyu bildiğini hiçbir zaman iddia etmezsin
Evet iddaa etmiyorum, senin gibi hiçbir şey bilmediği halde konulara yazmıyorum, konuyla alakam olmadığı konularda millete sataşmıyorum.

Benim bunları yazmam “boş” ama senin destanların dolu dolu öyle mi? :) Senin kadar o konuda deneyimli olmasam da bir şeyler yapıyoruz adamına göre.
Senin yazdıkların boş evet, kendine güveniyorsan sen de yaz milletin yazdıklarına boş deme.

Tabii ki bir şey dersen cezanı alırsın
Raporladım seni umarım bu ukala davranışların cezasız kalmaz.

Bu ateist röportajlarının gerçek olduğunu düşünen var mı? Zaten sokakta bu kadar ateist varsa sıkıntı büyük. Daha Müslümanla tartışan birisi profesyonel oyuncu olduğunu ve kanalın ricası ile yaptığını açıklamıştı.

Bu ateist röportajlarının gerçek olduğunu düşünen var mı? Zaten sokakta bu kadar ateist varsa sıkıntı büyük. Daha Müslümanla tartışan birisi profesyonel oyuncu olduğunu ve kanalın ricası ile yaptığını açıklamıştı.
O zama ateist olmaya devam et.

Hiçbir şey yoktan var olmaz; varken de yok olmaz. 🙂

Bunun yalan olmadığını kanıtla.
Hala kanıtlayamazsın diyor şaka gibi. Mor Yakub'un bahsettiği bir şey senin kitabında ne arar şaka mısınız siz her şeye kılıf uyduruyorsunuz? Bu hikayeye senin kitabın yazılmadan önce de vardı. Aynı Adem ve Havva hikayesinin Sümerlerde geçtiği gibi, aynı Nuh Tufanı'nın Gılgamış destanında geçtiği mitolojik hikayeler gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı