Hiçbir şeyden zevk alamıyorum

Ben çocukluğumdan beri böyleyim oyun seviyorum ama durduk yere bunalıyorum. Hicbirseyi takmayan bir insan bile olsam çoğu şey için üzülüyorum ne yapicicamı bilmiyorum bazen boşluğa düşüyorum her şeyden sıkılıyorum çabukcak insanlar daha çok sıkıyor beni iş düzen im tam oturacak diyorum oda olmuyor hep sıkıntı o kadar da çalışıyorum nisanlandim ama sevsem bile ailesi falan beni bunaltiyir şöyle insanlar uzakta yaşamak istiyorum iş stresi olmasın geçim derdi olmasın istiyorum doğada takılmak isterim ama her insan istediğine malasef sahip olamıyor. Ben senden beterim aşırı sıkılma problemim bazı saglik sorunlarım var ama şükür diyorum çünkü ne insanlar çevrede ne durumda olanlar bu yüzden şükür edip kendimi sikmamaya özeniyorum her insanın belli dönem sıkıntı zamanları oluyor huzur özgürlük veya zaman geçire bileceği farklı şeyler arıyor uzun yazdım farkındayım ama farklı şeyler dene yeni hobiler yeni şeyler dene kendini geliştir. Zaman öldürürsün günlerin hızlı geçer bu şekilde anlamassin bile.

16 yaşındayım fakat 9 yaşındaki çocuk gibiyim.
18'e tam girince bütün her şey değişiyor, bak ciddiyim 18'e girince anlayacaksın ne dediğimi. Hayatta ne kadar yük var ise sırtına biniyor ve batıyorsun.

@Shaco27
Ben de doğada yaşamayı istiyorum, hatta şimdi bile olabilir. Ancak sevdiğim bir kadın olmadan, çocuğum olmadan ve ailem olmadan asla şehri terk edemem. Ölümden korkmadığım kadar sevdiklerimi kaybetme korkusunu yaşıyorum. Şu anda Phyton dilini öğrenmeye odaklanacağım, tabii odaklanma sorunumu çözebilirsem...

18'e tam girince bütün her şey değişiyor, bak ciddiyim 18'e girince anlayacaksın ne dediğimi. Hayatta ne kadar yük var ise sırtına biniyor ve batıyorsun.
Yanlış anlamayın ama ileride daha çok yük binecek size.Şimdiden hayattan zevk alamıyorum yerine ne yapabilirim diyin.

@Shaco27
Ben de doğada yaşamayı istiyorum, hatta şimdi bile olabilir. Ancak sevdiğim bir kadın olmadan, çocuğum olmadan ve ailem olmadan asla şehri terk edemem. Ölümden korkmadığım kadar sevdiklerimi kaybetme korkusunu yaşıyorum. Şu anda Python dilini öğrenmeye odaklanacağım, tabii odaklanma sorunumu çözebilirsem...

Odaklanma sorunum çok bende ezberim berbat kafam çok farklı çalışıyor bazen 20rakamli sayıyı ezberledim ama bazen 2cümleyi bir araya getiremem ve ezbere müzik cümlesi bile bilmem.

İlacın bende.

Shah Rukh Khan filmleri izle.

Kabhi kushi kabhi gham
Kuch kuch hota hai
Dilwale dulhange la jayenge
Don 1 - Don 2
Jab Harry Met Sejal
Chennai Express
Veer Zaara
Happy New Year
My name is Khan
Dilwale
Jab Tak Hai Jaan
Rab Ne Bana Di Jodi
Om Shanti om

Aynı şey başıma gelmişti 2014 yılında. Sevgilimden ayrılıp değişik bir sürece girmiştim. Shah Rukh Khan hayatımı kurtarmıştı. Durumun aynı olmayabilir ama şiddetle tavsiyem budur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı