Hocam nasıl mümkün? Evden çıkmazsan hasta olmazsın.Mümkündür fakat hiçbir hackerin sizin bilgilerinizi öyle bir yolla çalacağını düşünmüyorum.
Bu havanın iğne deliğinden bile geçemeyeceği gerçeğini değiştirmiyor.Hocam nasıl mümkün? Evden çıkmazsan hasta olmazsın.
Birincisi, hiçbir yere tıklamadan virüs bulaşmaz. İkincisi ve en önemlisi, hiçbir yere tıklamamak gibi bir şey mümkün olamaz. Bilgisayarın işletim sistemi kurulumundan itibaren bir şeylere tıklıyoruz zaten. Soru yanlış yani.Bu havanın iğne deliğinden bile geçemeyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
Size takan biri varsa gayette bulaşır hocam. Arkadaş virüstende bahsetmemiş zaten. Hacklenmek mümkün mü diyor. Ağa bağlı olduğun sürece mümkün bu.Birincisi, hiçbir yere tıklamadan virüs bulaşmaz. İkincisi ve en önemlisi, hiçbir yere tıklamamak gibi bir şey mümkün olamaz. Bilgisayarın işletim sistemi kurulumundan itibaren bir şeylere tıklıyoruz zaten. Soru yanlış yani.
Ağa bağlanmak için bir yerlere tıklaman lazım. Hiç tıklamazsan nasıl ağa bağlanacaksın? Bağlanamayınca nasıl hackleneceksin?Size takan biri varsa gayette bulaşır hocam. Arkadaş virüstende bahsetmemiş zaten. Hacklenmek mümkün mü diyor. Ağa bağlı olduğun sürece mümkün bu.
O zaman elinle bilgisayarın güç tuşuna da tıklama bu konuda daha fazla saçmalanmadan bitsin.Ağa bağlanmak için bir yerlere tıklaman lazım. Hiç tıklamazsan nasıl ağa bağlanacaksın? Bağlanamayınca nasıl hackleneceksin?
Emredersiniz.O zaman elinle bilgisayarın güç tuşuna da tıklama bu konuda daha fazla saçmalanmadan bitsin.
Birincisi, hiçbir yere tıklamadan virüs bulaşmaz. İkincisi ve en önemlisi, hiçbir yere tıklamamak gibi bir şey mümkün olamaz. Bilgisayarın işletim sistemi kurulumundan itibaren bir şeylere tıklıyoruz zaten. Soru yanlış yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.