Hıçkırık nasıl geçer?

Şimdi bir de altta kalmamak için bu konuyu alıntılayacaksın. Tahminimce yaşın biraz küçük ama ben araştırma yaptım bu konu hakkında.

Doktor ve psikolog değilim ama tartıştığın arkadaşınla sana, forumu bırakmanı acilen öneririm. Çünkü iyi gelmiyor sizlere.
Ben de bırakacağım. Daha anlamlı işler ile uğraşmak için. Yoksa takıntı yapar giderek.

Ben de zaten kesin bir şey demedim. Beynin sinirsel tepkimelerinden oluşuyor dedim. İnternetten araştırsaydın direkt diyafram vs. sebeplerden oluşur diye görürdün. Oysaki onlar farklı türler. Kesin bir tedavisi de yok. Bunların hepsini konuya ilk yaptığım mesajda söyledim. İnsanı psikolojik olarak rahatlatmasını yalanlıyorsun. Oysaki hiçbir bilgin yok. Şimdi bir de altta kalmamak için bu konuyu alıntılayacaksın. Tahminimce yaşın biraz küçük ama ben araştırma yaptım bu konu hakkında.

Evet 13 yaşındayım. Fakat psikolojik olarak geçirmek kötü birşey değil ki.
Doktor ve psikolog değilim ama tartıştığın arkadaşınla sana, forumu bırakmanı acilen öneririm. Çünkü iyi gelmiyor sizlere.
Ben de bırakacağım. Daha anlamlı işler ile uğraşmak için. Yoksa takıntı yapar giderek.

Bu kadar ağır konuşacak bir şey yoktu ki. Neyse bazı hastalıklar zaten psikolojik olarak düzeltiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı