High-end ASUS ROG sistem toplama

Konu günceldir. Okuyup geçmeyin arkadaşlar rica ediyorum.

Hocam tam benim hayalimdeki PC'yi topluyorsun bence tüm parçaları ROG yap bir de RAM'ler 4 kanal olmuyordu sanırım sorun çıkarıyordu arada ileride BIOS güncellenirse düzelir galiba. Bence sistem güzel para sorunu da yok sanırım hepsinin en iyisinden yapıştır geç.

ROG kalite bende ASUS ROG B650E-F aldım, çok güzel anakart

Konu günceldir. Bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum arkadaşlar.

Hocam sistemde kötü veya uyumsuz parça var mı ? Her şey iyi görünüyorsa alacam.

Son düzenleme:

Arctic'in yeni VRM fanı çok iyi iş yapıyor. Onu öneririm. Ayrıca kasaya sığarken neden 360 alasınız ki? Madem top tier sistem topluyorsunuz her şeyiyle olsun. Ben olsam Arctic alırdım.

Lian Li Strimer'ı da sormuşsunuz yeni serilerden yüksek NVIDIA kart alacaksanız 3x8 pin olanı seçin.

Arctic'in yeni VRM fanı çok iyi iş yapıyor. Onu öneririm. Ayrıca kasaya sığarken neden 360 alasınız ki? Madem top tier sistem topluyorsunuz her şeyiyle olsun. Ben olsam Arctic alırdım.
Şu benim linkini attığım arcticden mi bahsediyorsun hocam ? Youtube videolarına baktım fakat rog ile arctic arasında ciddi bir fark göremedim gibi. Emin misiniz hocam? Ayrıca full rog toplayacağımdan ötürü onu almayı düşünüyordum yani eğer ciddi bir sıcaklık farkı varsa arctici alırım sıkıntı değil. Ama çok fark yoksa rog'daki lcd ekran aklımı çeliyor biraz

Pardon yanlış görmüşüm bir şeyi düzeltiyorum:
İki ucu da 12VHPWR olanı alırsanız daha rahat kablolama yaparsınız.

RTX 5090 alacağım bu yıl sonu direkt hocam. Fakat alacağım PSU PCI 5.0 desteklemiyor. Bu Thor serisinin tek kötü yanı da bu zaten. Lian Li strimer uzatma kablosunu bir ucu 3x8 olanı almam gerekmiyor mu?

Gerçek dünyada ikisi arasında pek bir fark pek göremezsiniz. Oyun için kullanacaksınız sistemi anladığım kadarıyla.

RTX 5090 alacağım bu yıl sonu direkt hocam. Fakat alacağım PSU PCI 5.0 desteklemiyor. Bu Thor serisinin tek kötü yanı da bu zaten. Lian Li strimer uzatma kablosunu bir ucu 3x8 olanı almam gerekmiyor mu?

Aaa çok pardon. O zaman 3x8 olanı tercih etmelisiniz.

Gerçek dünyada ikisi arasında pek bir fark pek göremezsiniz. Oyun için kullanacaksınız sistemi anladığım kadarıyla.
Evet hocam sadece oyun odaklı olacak. Ayrıca sistemdeki diğer bileşenler hakkında yorumunuz varsa dinliyorum. Mesela ram'ler nasıl sizce ? O biraz aklımı karıştırdı. Genelde 6000 mhz cl 30 önermiş am5 platformu için redditte. Bir de ssd olarak şuan 980 pro var. Bunu satıp gen5 ssd alabilirim. Değer mi ? Çok soru sordum farkındayım fakat cidden bu pc toplama işi çok yordu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…