High Power 500W 80+ Bronze bu R5 3600X RTX 2060 sistemi besleyebilir mi?

parasıyla değilmi gelsin 14 gün iade sürecinvar sök yolla üste farkını ver al hakkını ara başka sistemmi yok 250tl fazla olur max

Dostum! : Öncelikle güçlü bir ekran kartı ve gerçekten güçlü bir işlemcin var işlemciyi beslese bile ekrantı zor yani bu siteme 600 yada 650 watt 80 bronz plus sertifakalı bir PSU seç hem ilerki deönemlerde seni zorlamasın ben bunu kullanıyorum :
3 ay taksiti bitene kadar dayanmaz mı 500 wat ?

Dayanımı bilmiyorum ama beslemez 500 watt
Besler beslememesi için bir neden yok ki. İşlemci 65W ekran kartı 160W TDP değerine sahip. Tabi bu değerlerden biraz daha fazla güç çekebilirler ama bu değerin PSU sahip olduğu 450W 12V kanalını geçmesi neredeyse imkansız.

Besler beslememesi için bir neden yok ki. İşlemci 65W ekran kartı 160W TDP değerine sahip. Tabi bu değerlerden biraz daha fazla güç çekebilirler ama bu değerin PSU sahip olduğu 450W 12V kanalını geçmesi neredeyse imkansız.
Teşekürler :)
al hocam ozaman neduruyorsun neden konu açtın.almadan önce açman gerekiyordu..
Tereddütte kaldım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı