High Power 600W alınır mı?

Eski PSU'larda tabiri caizse bir fetiş, grup düzenlemeli fazla güçlü olmayan PSU'lara birden fazla 12v kanalı koyuyorlar daha komik oluyor. :D

VX Plus modellerinden bak, bundan daha iyi.

Arkadaşım kaliteli değil diyorum, ona vereceğim paraya High Power Hpq-500St-H12S alırım çok çok daha iyi.

Aerocool'un kaliteli PSU modellerinden birisidir VX Plus. Marka bazlı bakarsan daha başın çok ağrır. High Power ve FSP'nin de çöp PSU'ları var konudaki gibi😂
Mesele kaliteli olup olmaması, şu an kaliteli bir PSU alayım desen en aşağı 1200 1300 lira para ayırman lazım.

VX Plus'un fiyatına bakarsın.

Sizin psunuzu araştırmıştım. Fiyatına göre bayağı iyi gibi. Memnun musunuz acaba?

Yaklaşık 1 ay olmak üzere şu an da hiçbir sıkıntısı yok memnunum.
Bundan önce de Aerocool VX Plus 600W kullandım fakat benim hatam yüzünden bozduğum için yenisi almak zorunda kaldım :)
Aerocool VX Plus'ı yaklaşık 4 ay kullandım yine aynı şekilde o da sıkıntı vermedi.

Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama bu AE-600-V3 model güç kaynağını yeni kasa toplarken 2018 yılında ikinci el aldım. İçini açıp temizledim taktım. Şu an 2023 yılında aynı güç kaynağı ile R5 7600 - RX 6600 XT sistem çalıştırıyorum. Bugün yine 5 senelik temizliğini yapıyorum, kullanmaya da devam edeceğim. OCCT ile tam güç testinden de başarılı geçiyor zaten.
Ha nereye varacağım, evet 10 yıllık güç kaynağını almak gibi bir kumar oynamak mantıklı değil ama epey gömmüşsünüz ve asla bunu hakeden bir cihaz değil onu belirtmek istedim. High Power markasını bu kadar kaliteli bilmezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı