High Power 600W PSU hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Çoktan siparişi verdim dostum. 500W 80+ PSU'lardan alacaktım araştırırken bunu buldum indirimli fiyatta sandım siparişten sonra normal fiyatta olduğunu görünce içime şüphe düştü yanlış mı yaptık diye. Fotodan bakınca kablolar çok ince gibi geldi kopma veya yanma olur mu?

Hayırlı olsun yeni gördüm yarı modüler olması iyi olmuş dediğim gibi kabloları baya uğraştırıyordu beni işini görecektir fazlasıyla.

Son düzenleme:
Geçen sene 270 TL ye Hepsiburada'dan almıştım performans olarak memnun olsam da kablolarından nefret etmiştim o kadar fazla ki kasa içerisinde nereye sokacağınızı bilemiyorsunuz.
Golf topu yüzey sürtünmeyi azaltmak için değil aksine yüzey alanını artırarak daha fazla hava kütlesine etki edebilmek için.
Çin malı bir ürün zaten ekserisi artık Çin malı yanlış bilmiyorsam firma da Çin Firması ama kaliteli fena değil fiyat performans bir ürün.

Kabloları ben de şaşırdım fotoda o kadar fena görünmüyordu yakından bakınca beynim durdu. Neyin nereye takılacağını bilemedimPC işlerinden anlayan bir abi halledecek. Görüntü takıntım olmadığı için dert değil kasa kuytu yerde duracak ışıklı şeyler yok yani verimli ve sessiz olsun yeter.

Genel merkez Tayvan, 1 fabrika Tayvan'da ayrıca 3 fabrika da Çin'de varmış hocam. Gereksiz bir bilgi ama merak eden olursa okusun :) :)

協益電子股份有限公司- SIRTEC INTERNATIONAL CO.,LTD - 協益簡介
https://tr.linkedin.com/company/sirtec-international-co-ltd-5356-
Hocam sen Sirtek in bilgilerini vermişsin oysa High Power in sitesinde SIRFA (kısaltması Sirtek olabilir) Electronics Co tarafından 2008 de kurulduğu yazıyor ve Çin de faaliyet gösteriyor ve Çin firması gibi geçiyor şu an aynı durum Everest ve Rampage de de var ayrıldılar ama bazı ürünlerinde hala beraber isimleri geçiyor.

Arkadaşlar, High Power sağlam bir firmadır. Kuşkunuz olmasın. Ayrıca Thermaltake gibi birçok firmaya PSU üretmektedir. Keza 1000W, 1200W ve 1350W değerlerinde dünyanın ilk 80+ Gold sertifikasını alan PSU şirketidir. Aynı şekilde 1000W ve 1200W değerlerinde, dünyanın ilk 80+ Platinum sertifikasını almıştır.

500W ve üzeri değerlerde, Türkiye'nin en çok satın alınan PSU firmasıdır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı