High Power 700W 80+ Bronze vs High Power Element BR 650W 80+ Bronze

Düzgün bir cevap veremedim kusura bakmayın, kimisi iyi kimisi kötü diyor, kafam karıştı.

High Power kullanıpta kötü diyene çok rastlamadım, Cooler Master Aerocool gibi markalara da PSU üreten kaliteli bir markadır High Power.
Pahalı olanla bende bir fark göremedim sadece pahalı olan tek kanaldan tüm gücü verebiliyor gözümden eğer başka bir şey kaçmadıysa :)

Ona dikkat etmemiştim, 3 tane daha SATA kablosu var diğer farkı 😀

High Power kullanıpta kötü diyene çok rastlamadım, Cooler Master Aerocool gibi markalara da PSU üreten kaliteli bir markadır High Power.

Ona dikkat etmemiştim, 3 tane daha SATA kablosu var diğer farkı 😀
tek kanaldan 650w vermesiyle vermemesi arasında ne gibi bi fark var tam olarak bilmiyorum

Tek kanaldan 650W vermesiyle vermemesi arasında ne gibi bir fark var tam olarak bilmiyorum.

Şimdi, bir PSU adında 700W yazmasına rağmen 12v kanalından (ekran kartı ve işlemcinin beslendiği kanal) örneğin 650W veriyor ise o PSU'nun ana gücü 650W'tır. 700W genelde tüm kanallardan verebildiği toplam güç olabilir.

PSU seçerken adındaki watt kapasitesine değil, 12v kanalının watt kapasitesine bakılmalı.

Şimdi, bir PSU adında 700W yazmasına rağmen 12v kanalından (ekran kartı ve işlemcinin beslendiği kanal) örneğin 650W veriyor ise o PSU'nun ana gücü 650W'tır. 700W genelde tüm kanallardan verebildiği toplam güç olabilir.

PSU seçerken adındaki watt kapasitesine değil, 12v kanalının watt kapasitesine bakılmalı.
anladım teşekkür ederim

Evet bu da iyi bir PSU, fiyatı da çok uygun, 8+8 CPU kablosundan tutun yarı modüler olmasına kadar, alınır.
8+8 pin CPU kablosu yok ve yarı modüler de değil.

@B773 dediklerim doğru, senin dediklerin ise yanlış. Neden gülüyorsun? Komik bir şey varsa söyle ben de güleyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı