High Power 750W Almamanız Gereken Güç Kaynağı

İşinizi şansa bırakmayın diye açılmış bir konu bu. Daha az sorunlu modellere yönelin.

Anlıyorum. Ancak diğer modellere bile yönelsek onlarda da aynı olay çıkabilir o yüzden işinizi şansa bırakmayın diğer modellere yönelin diyemezsin teknoloji her zaman şans işidir. Dünyanın en iyi markasını bile alsan böyle bir sorun çıkabilir. Bence siz biraz şanssızmışsınız bu konuda :D.

Anlıyorum. Ancak diğer modellere bile yönelsek onlarda da aynı olay çıkabilir o yüzden işinizi şansa bırakmayın diğer modellere yönelin diyemezsin teknoloji her zaman şans işidir. Dünyanın en iyi markasını bile alsan böyle bir sorun çıkabilir. Bence siz biraz şanssızmışsınız bu konuda :D.
Söylemek istediğim şey kronik sorunlu modeller. Her model aynı oranda arıza göstermiyor. Ben yıllardır bu işlerle uğraşıyorum. Kronik sorunlu bir modeli satın almak ile daha az olumsuz geri dönüşü olan modeli satın almak eşit derecede şans içermiyor. Tabii ki diğer modellere yönelin diyebilirim.

Ryzen5 2600 ve RX590 750W fazla bile bence. Zaten sistem boştayken çok sıkıntı yok mesela Valorant oynuyorum bu ara onda da çok büyük sıkıntı yok ama PUBG Warzone gibi oyunlarda çok fan sesi yapıyor. Tabi kulaklık oyun sesi derken duymuyorsun ama muthiş bir uğultu var odanın içinde.

Ekran kartınız ile ilgileniyorum da ikinci el alım satıma mesaj atma iznim yokmuş. Numara bırakırsanız WhatsApp'dan görüşelim.

Markayı karalamak için açmış diyen kişi aynen adamın işi gücü yok düşündü taşındı sosyalde böyle bir konu açıyım gibisinden bir şey dedi herhalde değil mi? Birazcık mantıklı düşün lütfen :D iyi sosyaller.

Yani insanların niyetlerini bilemeyiz tabi ki. Gerçekten karalamak için yazanların olduğunu biliyoruz. Bazıları da abartarak fanlık yapabiliyor. Bu konuda öyle demiyorum elbette.

2 üründe aynı sorun çıkıp 3 ncüsünde başka bir sorun oluyorsa o ürün konusunda bende şüpheye düşerdim açıkçası.

Markayı biliyorum. Çünkü belki 8 senedir High Power Absolute kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Hatta bu aralar High Power 750W Gold ürününü almayı düşünüyordum. Ama CPU kablosunun kısa olduğunu öğrenince biraz hayal kırıklığı yaşadım. Tabi ki yine alınabilir ama ek yapılması gerekecek. Şu an kullandığım High Power'a da ek yaptım. Ama eklere çok güvenemiyorum. Belki kaliteli olanlarından alınırsa bir sıkıntı olmaz. Fazla oyun oynayıp sisteme yük bindirmedim. Aliexpress'den almıştım bu arada :)

Belki de bu serinin bir kısmında yada denildiği gibi geri dönüş yapılan ürünler tekrar başkalarına gönderiliyor olabilir bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı