- RAM
- PNY 16GB 3200Mhz
- İşlemci
- Ryzen 5 PRO 4650G
Merhaba,
Evimde 2-3 günde bir elektrik gidiyor ve odam biraz sıcak o yüzden bu PSU'yu almayı düşünüyorum. Şu anda Power Boost markasının 500W psusunu kullanıyorum. Herkes evinde C4 bulunduruyorsun diyor. Yeni 4060 aldığım için bu PSU'yu kullanmayayım diyorum. Bu marka iyi midir? Power Boost markasını kullanmaya devam etmeli miyim? Bu PSU Galax RTX 4060 8 GB ile uyumlu mu?
Aşağıdaki PSU'nun UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP korumaları mevcut.
Teşekkürler.
www.teknobiyotik.com
Evimde 2-3 günde bir elektrik gidiyor ve odam biraz sıcak o yüzden bu PSU'yu almayı düşünüyorum. Şu anda Power Boost markasının 500W psusunu kullanıyorum. Herkes evinde C4 bulunduruyorsun diyor. Yeni 4060 aldığım için bu PSU'yu kullanmayayım diyorum. Bu marka iyi midir? Power Boost markasını kullanmaya devam etmeli miyim? Bu PSU Galax RTX 4060 8 GB ile uyumlu mu?
Aşağıdaki PSU'nun UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP korumaları mevcut.
Teşekkürler.
High Power Elite 750W 80+ Bronze ATX Güç Kaynağı (HP1-N750BR-E12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-750BR-E12S High Power HakkındaDünyanın en...