High Power Elite 750W PSU iyi mi?

Bütçe
2000

noby

Centipat
Daha fazla  
RAM
PNY 16GB 3200Mhz
İşlemci
Ryzen 5 PRO 4650G
Merhaba,

Evimde 2-3 günde bir elektrik gidiyor ve odam biraz sıcak o yüzden bu PSU'yu almayı düşünüyorum. Şu anda Power Boost markasının 500W psusunu kullanıyorum. Herkes evinde C4 bulunduruyorsun diyor. Yeni 4060 aldığım için bu PSU'yu kullanmayayım diyorum. Bu marka iyi midir? Power Boost markasını kullanmaya devam etmeli miyim? Bu PSU Galax RTX 4060 8 GB ile uyumlu mu?

Aşağıdaki PSU'nun UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP korumaları mevcut.

Teşekkürler.

Dostum Power Boost markasından başka markaya geçte hangi marka olduğu çok da mühim değil, PSU hakkında çok bilgim yok ama 750W bir PSU neden bu kadar ucuz anlayamadım.
Aslında haklısınız 750w psu çok ucuz geldi banada. Ama teknobiyotik bu markayla uzun süredir anlaşmalı sanırım.

İyi fiyat, alınabilir.

Elindeki PowerBoost dandik ancak sistemine yeterli. Bir sorun yaşamıyorsan kalabilir. Korkmana gerek yok, ev havaya falan uçmaz.
Hocam zaten büyük bir patlama olmaz. Sadece ekran kartıma zarar verir mi? ben 2 yıldır ekran kartsız apu olarak kullanıyorum ve dediğim gibi elektirik 2 3 günde bir gidiyor arada da elektirikte dalgalanmalar oluyor. Bir sorun yaşamadım. Sizce değiştirmeli miyim?

Kafam çok karıştı. Herkes bir şey diyor powerboost psu hakkında.

Merhaba,

Evimde 2-3 günde bir elektrik gidiyor ve odam biraz sıcak o yüzden bu PSU'yu almayı düşünüyorum. Şu anda Power Boost markasının 500W psusunu kullanıyorum. Herkes evinde C4 bulunduruyorsun diyor. Yeni 4060 aldığım için bu PSU'yu kullanmayayım diyorum. Bu marka iyi midir? Power Boost markasını kullanmaya devam etmeli miyim? Bu PSU Galax RTX 4060 8 GB ile uyumlu mu?

Aşağıdaki PSU'nun UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP korumaları mevcut.

Teşekkürler.

Gelecege yatirim olur HighPower Elite fena degil alinabilir butce kisitliysa. Butce nedir?

Gelecege yatirim olur HighPower Elite fena degil alinabilir. Butce nedir?
Bütçem 2000tlyi aşmamalı. Bunu almayı düşünüyorum. 80+ Gold sertifikalı hem

Elite yerine 700W Gold olanı alın.

demek istediğiniz bu sanırım. Bunu alacağım büyük ihtimalle.

Demek istediğiniz bu sanırım. Bunu alacağım büyük ihtimalle.

Evet bu daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı