High Power iyi bir marka mı ?

High Power nasıldır ?

• Gayet iyi.

Oy: 110 82,7%
  • Tercih etmem.

Oy: 23 17,3%

• Oy verenlerin toplamı
    133
Elbette efsane değil ama fiyatına göre en iyi güç kaynağı. Çoğu marka gibi fason yaptırmıyor.

Ben zaten Evga kendisi üretiyor demedim ki. FSP kendisi üretiyor dedim ve onun ile kıyasladım.
Zaten senin yoruma cevap vermedim daha doğrusu yorumunu bile görmedim. Konuyu görünce genel olarak yazdım bir kaç yorumu okudum o kadar.

Durumdan duruma geçer. Daha iyi alternatifleri varsa tabii ki tercih edilmez. Ama gidip de Corsair VS serisi ile karşılaştır isen High Power derim.
VS 650 iyi değil diyorsun yani doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak kullananlar sorunlu olduğunu belirtiyor. Zaten alt seviye bir seri. High Power daha iyi bir seçenek.
Evet doğru. VS 650 fiyatına daha iyi güç kaynakları tercih edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırken verdiği kablo çıkışı adeti ve çeşidinede bakmalı ki herhangi bir ekran kartı uyumsuzluğu süprizi olmasın.

Bir vatan çalışanının söylediği kadarıyla High Power, Xigmatek markası ile tek fabrika tek isimmiş. Sonradan sonraya yöneticiler tartışınca ayrılmışlar. High power markasının çok kaliteli olmasada sorunsuz bir model oluşu cazip. Malzeme kaliteside iyi. 12V kanalından verdiği güçte yeterli. High Power 500W 80+, 456W verebiliyor. Benim için tercih sebebi.

Ayrıca bir sorum olacak. PSU kaynaklı sistemim yanarsa, O marka benim sistemin parasini öder mi? Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…