High Power iyi bir marka mı ?

High Power nasıldır ?

• Gayet iyi.

Oy: 110 82,7%
  • Tercih etmem.

Oy: 23 17,3%

• Oy verenlerin toplamı
    133
@cengo42 Sorun cikarmadi diye High Power efsane mi oldu? Belki Everest de sorun cikarmazdi ancak Everest iyi mi? Hayir, daha kaliteli PSU alsaydiniz bir cok faydasi olurdu size ancak dusuk kaliteli de illa sorun cikarmak zorunda degil. Hem sorun cikarip cikarmamasi kalite ile alakali degil cogu zaman...
Elbette efsane değil ama fiyatına göre en iyi güç kaynağı. Çoğu marka gibi fason yaptırmıyor.

Ben zaten Evga kendisi üretiyor demedim ki. FSP kendisi üretiyor dedim ve onun ile kıyasladım.
Zaten senin yoruma cevap vermedim daha doğrusu yorumunu bile görmedim. :) Konuyu görünce genel olarak yazdım bir kaç yorumu okudum o kadar.

Bir vatan çalışanının söylediği kadarıyla High Power, Xigmatek markası ile tek fabrika tek isimmiş. Sonradan sonraya yöneticiler tartışınca ayrılmışlar. High power markasının çok kaliteli olmasada sorunsuz bir model oluşu cazip. Malzeme kaliteside iyi. 12V kanalından verdiği güçte yeterli. High Power 500W 80+, 456W verebiliyor. Benim için tercih sebebi.

Ayrıca bir sorum olacak. PSU kaynaklı sistemim yanarsa, O marka benim sistemin parasini öder mi? Sağolun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı