S sevenight Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #1 Merhaba, macOS High Sierra'da ekran kartım görünmüyor. NVIDIA web driver yükledim fakat değişmedi. Şimdi yeni bir başlangıç için web driveri uninstall ettim. Ne yapmamı önerirsiniz? GPU: GT 1030. OS: High Sierra. Bootloader: OpenCore. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Merhaba, macOS High Sierra'da ekran kartım görünmüyor. NVIDIA web driver yükledim fakat değişmedi. Şimdi yeni bir başlangıç için web driveri uninstall ettim. Ne yapmamı önerirsiniz? GPU: GT 1030. OS: High Sierra. Bootloader: OpenCore.
Çözüm S S sevenight 7 Ocak 2021 Sonrasında önerdiğiniz çözümü anlamadığımı belirtmiştim. Doğru NVIDIA web driverini bulup kurdum çözüldü.
Sonrasında önerdiğiniz çözümü anlamadığımı belirtmiştim. Doğru NVIDIA web driverini bulup kurdum çözüldü.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 7 Ocak 2021 #2 Dönüştürücü yüzünden bu sorunu yaşıyor olman muhtemel demiştim. Artı 0 Eksi
KS KS S sevenight Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 Sonrasında önerdiğiniz çözümü anlamadığımı belirtmiştim. Doğru NVIDIA web driverini bulup kurdum çözüldü. Son düzenleme: 7 Ocak 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Sonrasında önerdiğiniz çözümü anlamadığımı belirtmiştim. Doğru NVIDIA web driverini bulup kurdum çözüldü.