High Sierra kurulumunda diskte yeterli yer yok sorunu

Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, siteden 10.13 imajını indirip RAWriter32 ile USB diskime yazdırdım, Paragon ile HDD’min bir kısmını bölüp Apple formatına çevirdim. Kurulum ekranında disk izlencelerinden diski sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor. Ayrıntıları göster dediğimde diskte yeterli yer yok uyarısını alıyorum. Kurulum ekranında bu diske yüklenemez uyarısı alıyorum. EFI bölümünden kaynaklı olduğunu düşündüm ve buraya konu açtım fakat Windows 10 kurulumunda EFI bölümü 100 MB olarak ayarlı ne yapacağım? Lütfen yardımınızı esirgemeyin, teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Efı bölüntüsü artırmak için bazı araçlar var. Bunları deneyebilirsin ama çoğu kullanışsız.
Yada belirttiğim rehberden sadece Efı için olanı deneyebilirsin ama sistem komple çökebilir.
En iyisi yedek aldıktan sonra rehberi uygulaman. Yada risk alırım diyorsan deneyebilirsin :)

Efı bölüntüsü artırmak için bazı araçlar var. Bunları deneyebilirsin ama çoğu kullanışsız.
Yada belirttiğim rehberden sadece Efı için olanı deneyebilirsin ama sistem komple çökebilir.
En iyisi yedek aldıktan sonra rehberi uygulaman. Yada risk alırım diyorsan deneyebilirsin :)
Monitör aldığım zamanda SSD'de almayı düşünüyorum. Yardımın için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı