MacOS'e gelen güncellemeyi yaptıktan sonda NVIDIA Web Driver kurdum terminal üzerinden, sistemi yeniden başlattım ancak "HDMI NO SIGNAL" hatası aldım. Config dosyasında "nvda_drv: <31>" olarak gözüküyor. Nasıl çözebilirim bunu?
Hocam DisplayPort dediğiniz an aklıma VGA kablosu ile denesem mi acaba diye düşündüm ve sonuç mutluluk verici. Sabahtan beri hepinizi delirttim burada muhtemelen o yüzden affola. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
WEG eski sürümü denendi, SMBIOS değişikliği denendi, Web Driver'ın; High Sierrra sürümünüz için olan versiyonu denendi. Monitör ne durumda? Eski tip bir monitorse, sürücü sonrası belki uyumsuz bir çözünürlüğü ayarlıyordur sistem, bu sebeple desteklenmeyen çözünürlükten ötürü hata alıyorsunuz belki de...
Eski tip bir monitorse, sürücü sonrası belki uyumsuz bir çözünürlüğü ayarlıyordur sistem, bu sebeple desteklenmeyen çözünürlükten ötürü hata alıyorsunuz belki de...
Açıkçası bunu düşünmüyor değilim, eğer uyumsuz tazeleme hızına veya dediğiniz gibi çözünürlüğe ayarlıyorsa sıkıntı çıkarabilir diye düşündüm. Kasayı toplayıp salondaki 4K 120Hz televizyonda denedim ancak sonuç yine nafile.
Hocam DisplayPort dediğiniz an aklıma VGA kablosu ile denesem mi acaba diye düşündüm ve sonuç mutluluk verici. Sabahtan beri hepinizi delirttim burada muhtemelen o yüzden affola. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
0.7.8 ile hiçbir sorun yaşamayan sistem 0.7.9 ile birlikte Out of Range hatası vermeye başladı. HDMI kablosu yerine DisplayPort kullanarak sorunu çözdüm. Monitör: ProArt PA278CV, 1440p, 75 Hz. HDMI için de çözüm önerilerinize açığım.
www.technopat.net
@Recep Baltaş, OpenCore'u 0.7.8 sürümüne düşürüp, HDMI ile test edebiliriz belki.