Başlat menüsünün sağ tarafındaki alt tabana sağ tıklayıp "Özellikler" diyin. "Görev çubuğu ve Gezinti özellikleri" ayarlamaları açılacak. "Gezinti" sekmesine geçip, "Başlangıç ekranı" bölümünde "Oturum açtığımda veya bir ekrandaki ..." ile başlayan kısımda tik varsa tiki kaldırın. Bu şekilde Windows açıldığında masaüstü yerine direkt metro arayüzü açılacaktır.

CodePaste.NET - ew Verdiğim satırları fixleyin.

McAfee yazılımını kaldırın. Asus'un bir çok hizmet ve uygulamaları aktif olarak gözükmekte. Kullanmıyorsanız ya kaldırın ya da msconfig hizmetlerr ve başlangıc kısmından devre dışı bırakın.

Windows 8.1'e yükseltin, tüm driver güncelleştirmelerini gerçekleştirin. https://www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/13029-technopat-driver-guncelleme-hizmeti.html Bu konudan da destek alabilirsiniz.

Ayrıca harddiskinizde sorun olabilir. HD Tune PRO 5.50 ile Health sekmesinden bir görüntü ekleyin. Error scan ile de tarama yapıp tarama sonrasında oluşan bir görüntüyü buraya ekleyin.

Bilgisayarı Windows 8.1'e bir hafta önce güncellemiştim. Mavi ekran hatası aldım. Servis'e götürdüğüm zaman Windows 8.1 düzgün çalışmadığı daha geliştirildiği söylendi ve bilgisayarım Windows 8'e geri getirildi. Driver güncellemeleri ben gene de yaptım. Ekran kartlarımın güncellemelerini yaptım. Chipset'leri nasıl yapacağımı bilmediğim için yapmadım. Bluetooth, CardReader ve USB girişleri güncelleştirmedim. Benden istediğiniz tarama sonuçlarını gönderdim.

Başlangıç:

Performans: Bilgisayarım sürekli 3,20GHz civarında çalışıyor. Bu sizce bir sorun mu?

Resimde belirttiklerimi ve ihtiyaca göre kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın. Hdd ve işlemcin normal.

Bu servisteki çok bilmiş adamın mantığıyla gitme. 8.1 geliştirmesi mi kalmış ? Böyle bilinçsiz kişilerin bu servislerde çalışmalarına anlam veremiyorum.

Siz 8.1'e yükseltin. Bios güncellemesi varsa yapın, verdiğim hizmet üzerinden driver güncelleştirmesi yapın. Yine bu tür sorun yaşarsanız belirtin, detaylı bir analiz yapalım.

Geçen sefer bilgisayarıma bildirim olarak gelmişti Windows 8.1 yine onu bekliyeyim mi? Bir de Windows Defender kullanıyorum. Tarama yaparken kasma oluyor. HDD taraması yaparkende kasmalar oldu. Bunlar doğal mı? İşlemci ve Ram'i kasmalar olmasın diye yüksek aldım ve bu tarz kasmalar olunca canım biraz sıkılıyor. Bios güncellemesini nerden görebilirim?

Premiere Pro ile çalışırken mavi ekran hatası ile karşılaştım. Sabah da Premiere Pro ile çalışırken mavi ekran hatası ile karşılaşmıştım fakat önemsememiştim. Aldığım 2.ci mavi ekrandan sonra HiJackThis Log programını indirme gereği duydum. Sistem taraması yaptıktan sonra karşıma hijackthis raporu geldi. Daha sonra HiJackThis aracılığıyla Fix Checked yaptım ve sistemimi yeniden başlattım. Son rapor:

http://codepaste.net/5fnefh

Minidump dosyasının içeriği:

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Berke Geyik;

- Driverlarınızı güncelleyin. https://www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/13029-technopat-driver-guncelleme-hizmeti.html Bu hizmeti kullanabilirsiniz. Beta sürücüler yüklü ise kaldırın, final sürümünü kurun.

- Loading... bu adresten PureRa yazılımını indirin, rardan çıkartıp masaüstüne atın. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Next dedikten sonra Check All’ı seçip tüm kutucukları işaretleyin. Ardından clean tuşuna basıp temizleyin.

- http://www.wisecleaner.com/soft/WRCFree.zip Wise Registry Cleaner yazılımını indirip, kayıt defteri temizliği gerçekleştirin.

- Downloads - SurfRight bu adresten Hitman Pro indirip, uygulamayı çalıştırın. Taratmadan önce options(settings) dan, lisans kısmına girip 30 günlük deneme sürümünü aktif edin.
Ardından tarama yapıp bulduklarını silin. Hitman Pro çok kısa sürede tarama yapar. Tarama sonrası zararlı bulursa ekran görüntüsünü alın, ardından temizleyin.

- Komut istemini yönetici olarak çalıştırın. sfc /scannow komutunu girerek temel Windows onarımını gerçekleştirin.

Bu işlemlerin ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Bir süre sisteminizi kullandıktan sonra tekrardan mavi ekran hatası alıp almadığınızı belirtin.

Teşekkürler. Dediklerinizi harfiyen uygulamış bulunmaktayım. Tekrar sorun olursa bu konu üzerinden bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…