Hikayeli AAA oyun önerisi

Bütçe
Tüm bütçeler uygundur :D

xEraie

Decapat
Daha fazla  
RAM
32GB Kingston Furry Beast DDR5 CL32
SSD veya HDD modeli
2TB DEPOLAMA 1TB SSD 1TB HDD
Ekran kartı
XFX MERC 319 RX 69000 XT LIMITED BLACK
Anakart
GIGABYTE B650M D3HP
İşlemci
AMD RYZEN 5 7600X
Bu aralar hikayeli oyun açlığım var. Daha doğrusu çizgisel lineer oyun tarzını oynamak istiyorum. Örnek vermek gerekirse The Last of Us, God of War, Uncharted vari bir şeyler olsun. Çok güzel oyunlar bulamadım internette. Güzel önerileriniz varsa açığım.

Bu aralar hikayeli oyun açlığım var. Daha doğrusu çizgisel lineer oyun tarzını oynamak istiyorum. Örnek vermek gerekirse The Last of Us, God of War, Uncharted vari bir şeyler olsun. Çok güzel oyunlar bulamadım internette. Güzel önerileriniz varsa açığım.
Bence beyond two souls oynamalısın güzel oyundur. Ayrıca oynamadiysan titanfall 2 öneririm.

Life is Strange'ye biraz ön yargılıyım yalan yok.
Niye ki? Oynamadan uzaktan bakınca liseli ergen kızın hikayesini anlatan basit bir oyun gibi duruyor ama oynayınca, özellikle de bitirince anlaşılıyor. Siz bilirsiniz tabii. Ek olarak oynamadıysanız Heavy Rain de bakabilirsiniz, Detroit'in yapımcısının başka bir şaheseri.

Ya ben bilindik çoğu oyunu yalayıp yutmuş biriyim oynadığım oyunları sayayım isterseniz. Ve evet Mafia serisini de bitirdim.
O zaman biraz zor oyun bulmanız. Biraz keşfe çıkmanız lazım. Ama AAA oyun bulmanız çok zor.

Niye ki? Oynamadan uzaktan bakınca liseli ergen kızın hikayesini anlatan basit bir oyun gibi duruyor ama oynayınca, özellikle de bitirince anlaşılıyor. Siz bilirsiniz tabii. Ek olarak oynamadıysanız Heavy Rain de bakabilirsiniz, Detroit'in yapımcısının başka bir şaheseri.

Heavy Rain çok güzel bir oyun eskiden oynuyordum sonra oyunun save dosyası bozulduğu için bırakmak zorunda kalmıştım merak ettim siz deyince Life is Strange.

Bence beyond Two Souls oynamalısın güzel oyundur. Ayrıca oynamadiysan Titanfall 2 öneririm.

Titanfall 2 olabilir aslında herkes öneriyor beyond Two Souls onu da oynamıştım.

O zaman biraz zor oyun bulmanız. Biraz keşfe çıkmanız lazım. Ama AAA oyun bulmanız çok zor.

İlla AAA olmasına gerek yok ama olursa iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı