Hikayeli oyun önerisi

• Konuyu başlatan Vlx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 14.775
Spider Remastered ve Miles Morales.
Alan Wake 1 -2 ama 2'yi sistem nasıl oynatır emin değilim.
A Plague Tale: Innocence ve A Plague Tale requem.
AC serileri olabilir çok hikayesi ile öne çıkmasa da.

Sanırım sistemim oyun için önerilenin bir tık üstünde, rahat oynatır (Alan Wake 2 için söylüyorum.).

Genelde Online oyunlar oynuyorum, bu aralar çok fırsatım olmadığı için ara ara girip film, dizi tadında zevk alabileceğim oyun önerileri istiyorum. Hikayesi çok sağlam olmalı, oynanış o kadar mühim değil. Dying Light, GoW, Far Cry, Cyberpunk, The Last of Us, second son, Call of Duty, The Witcher ve Control dışında bitirdiğim hikayeli ya da tek kişilik oyun yok.

BF1'in hikaye bölümü.

Genelde Online oyunlar oynuyorum, bu aralar çok fırsatım olmadığı için ara ara girip film, dizi tadında zevk alabileceğim oyun önerileri istiyorum. Hikayesi çok sağlam olmalı, oynanış o kadar mühim değil. Dying Light, GoW, Far Cry, Cyberpunk, The Last of Us, second son, Call of Duty, The Witcher ve Control dışında bitirdiğim hikayeli ya da tek kişilik oyun yok.

A palague tale serisi pişman olmazsın.

Under The Waves (Birçok kişi bilmez ama müthiş bir oyundur. Çok farklı bir deneyim yaşatıyor.)
The Dark Pictures Anthology Serisi(Kamera açısı biraz sıkıntılı ama alışırsın. Kendini oynatıyor, çerezliktir.)
Beyond Two Souls (Stranger Things izlediysen hikayesi benziyor. Tavsiye ederim)
Uncharted 4 (Türkçe dublaj. Mükemmel hikaye ve aksiyon, keşif, oynanış)
Last of Us (Türkçe dublaj. Mükemmel hikaye ve diyaloglar, oynanış)
What Remains of Edith Finch (Türünün tek örneği)
Until Dawn (Sadece psde var ama yakın zamanda pcye çıkacak. Müthiş bir oyundur)
Fahrenheit indigo prophecy (Remastered versiyonu var. Film gibi oyun)
Detroit Become Human (Film gibi oyun)

Öneriler doğrultusunda ilk olarak Detroit Become Human oyununa başlayacağım sanırım, herkese teşekkür ederim.

Genelde Online oyunlar oynuyorum, bu aralar çok fırsatım olmadığı için ara ara girip film, dizi tadında zevk alabileceğim oyun önerileri istiyorum. Hikayesi çok sağlam olmalı, oynanış o kadar mühim değil. Dying Light, GoW, Far Cry, Cyberpunk, The Last of Us, Second Son, Call of Duty, The Witcher ve Control dışında bitirdiğim hikayeli ya da tek kişilik oyun yok.
Life Is Strange

Technopat Haberler

Geri
Yukarı