Schwagos
Decipat
Hocam FC24, FC 25 kariyer modu hikayeli olarak sayılabilir hep ezbere gitmiyor ayrıca kapsamlıda.
FC 25 kariyer modu oynuyorum halihazırda
Hocam FC24, FC 25 kariyer modu hikayeli olarak sayılabilir hep ezbere gitmiyor ayrıca kapsamlıda.
Peki "yürüme simülasyonu" adı altında anılan Death Stranding nasıldır?
Gerçekçi (opsiyonel)Pes13 oynayın hocam. 14. sezondayım 109 karakter her şeyi full. Yeşil ve sarı skillerde var, orta sahadan plase vuruyorum gol giriyor. Çok gerçekçi bir oyun onu da öneririm.
Hikaye modu sıkıcı. Yine de uzun olmadığı için denenebilir. Online oynanmayacaksa bence bunun yerine başka oyuna şans verilebilir.BF1 Var hocam aksiyon sevene bire bir.
En fazla altın kaçıncı katta bulunur, iridyum nerede bulunur gibi oyunun ilerisi şeylere bakıyorum bazen.Hocam ben rehberleri boşuna mı oluşturdum?bakın oradan kısaca
![]()
Arkadaşlar Elden Ring çok ama çok istiyorum oynamak ama kesin çok zorlanacağım diye almak istemiyorum boşa gider diye ne yapsam acaba.
Arkadaşlar Elden Ring çok ama çok istiyorum oynamak ama kesin çok zorlanacağım diye almak istemiyorum boşa gider diye ne yapsam acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.