Days Gone da ki sıkıntı bazı görevler tekrar edebiliyor, NPC takip etme dinleme görevleri filan var. Bir de atmosferi Resident Evil gibi gergin değil. İlk birkaç saatten sonra alışıyorsun. Onun dışında güzel, grafikleri iyi, Last of Us'ın açık dünya versiyonu gibi ama hikaye farklı.
BF1 in hikaye modunu bilen tek ben değilmişim şükür.BF1 Var hocam aksiyon sevene bire bir.
Hocam oyun evet size ne yapmanız gerektiğini anlatmıyor, rehberlerine bakın. Benim Total 900 saatim var oyunda. Oyunu o kadar çok modladım ki, vanilla hali çok ham geliyor artık bana.
2. oyunu çok önermem. Bence 1. oyunu tam bir başyapıt, ayrıca bitirdikten sonra The Following DLC'sini de oynamanızı tavsiye ederim. Arkadaşınız varsa co-op olarak mükemmel oluyor.1 var fakat 2'yi hiç denemedim. teşekkürler
Hocam millet çökertme açıp çölde savaş yapıyorlar çok normal.BF1 in hikaye modunu bilen tek ben değilmişim şükür.
BF1 var hocam aksiyon sevene bire bir.
Vallahi hiç rehber bakmadım arada wikiye bakıyorum bazı elementler için o kadar, 80 saat oldu.dave the driver ve Graveyard Keeper da böyle oynamıştım.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.