Hikayeli oyun önerisi

Daha önce denedin mi? Kaldırmıyor mu FPS oranları nelerdir?

Denemedim, çünkü bu bilgisayar zamanında bana bir akrabamdan kaldığı için SSD'si düşük ben bana geldiği gibi kullandım toplam SSD kapasitesi 128 GB sen düşün hocam. RDR2'yi daha önce oynadım hatta çeyreğine kadar geldim kuzenimin bilgisayarında. Bende efsanevi bir oyun olduğunu biliyorum can atıyorum oynamak için ama olmadı 128 GB kapasitem var oyun zaten 150 GB istiyor ileride sistemi yenilediğimde oynamanın hayaliyle yanıp tutuşuyorum.

Denemedim, çünkü bu bilgisayar zamanında bana bir akrabamdan kaldığı için SSD'si düşük ben bana geldiği gibi kullandım toplam SSD kapasitesi 128 GB sen düşün hocam. RDR2'yi daha önce oynadım hatta çeyreğine kadar geldim kuzenimin bilgisayarında. Bende efsanevi bir oyun olduğunu biliyorum can atıyorum oynamak için ama olmadı 128 GB kapasitem var oyun zaten 150 GB istiyor ileride sistemi yenilediğimde oynamanın hayaliyle yanıp tutuşuyorum.

SSD yükseltmeyi deneyebilirsin dostum. 500 GB bir SSD çok fazla pahalı değil. 2300 lira 3000 arasında. Biraz pahalı gelebilir. Ama değer bence. Umarım bir gün oynarsın. Yâda olmadı para biriktir ve bir PS4 al. Orada da RDR 2'yi oynarsın.

Yazıydıysa özür dilerim, dragon age origins, kane and lynch 1-2, castlevania 1-2, fallout 3- new vegas, soma, just cause 2-3, dark siders 1-2, portal 1-2, saints row 3, dead space 1-2-3, tomb raider 2013, devil may cry 2013, mass effect 1-2-3, dishonored 1, crysis 1-2, shadow warrior 1, spiderman web of shadows, witcher 1-2, the talos principle, resident evil 4-5-6, dead rising 2, mirrors edge, prototype 1-2, sleeping dogs.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı