Hikayeli oyunlarda V-Sync açmak mantıklı mı?

mirqccc

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1050 Ti
8 gb corsair ram 1400 mhz
AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor
1 Tb hdd
Lisanslı windows 10 pro
Msı anakart
3 adet fan
Hikaye oyunlarda Ultra ayarlarda ekran kartım 70-85 derece arasıyken V-Sync açınca 50-65 derece oluyor aynı şekil işlemcide ısısı düşüyor sizce açayı mı? Ekran kartım GTX 1660 Super i3.9nesil

Hikaye oyunlarda Ultra ayarlarda ekran kartım 70-85 derece arasıyken V-Sync açınca 50-65 derece oluyor aynı şekil işlemcide ısısı düşüyor sizce açayı mı? Ekran kartım GTX 1660 Super i3.9nesil
Hocam tabii açın bilgisayarınız zorlanabilir. Hasar yiyebilir de. V-SYNC bu yüzden yapıldı zaten ekranın kaç hz ise okadar FPS veriyor. Harika bir şey bence. Ama eski bilgisayarlar için önerilmez.

Ekran kartın ahım şahım bir kart değil hangi hikayeli oyunu Ultra'da açıp 100Hz'ye sabitliyorsun ki?

Isınması dert değilmi 85 dereceye çıksa

Hocam tabii açın bilgisayarınız zorlanabilir. Hasar yiyebilir de. V-Sync bu yüzden yapıldı zaten ekranın kaç Hz ise o kadar FPS veriyor. Harika bir şey bence. Ama eski bilgisayarlar için önerilmez.

Yani açmak hiçbir sıkıntı çıkarmaz üstelik dezavantajları da var değil mi?

Isınması dert değilmi 85 dereceye çıksa

Yani açmak hiçbir sıkıntı çıkarmaz üstelik dezavantajları da var değil mi?
Hocam bilgisayarınız eski nesil parçalardan değil eğer öyle bir olmuş olsaydı açtığınız 5-10 dakika içinde bozulurdu. Bir dezavantajı yok. v-sync açık değil iken ne kadar FPS alıyordunuz. Isındığına göre çok fazla FPS alıyordunuz. V-sync açılınca sıcaklıklar düşüyorsa FPS 'de düştü demektir. 100hz monitörünüz var. 100FPS alırsınız. Yani V-sync açmanız önerilir.

Resident Evil 7-8 GTA 5 CoD MW 2 (2009) ahım şahım derken ne kast ettin anlamadım.

Yırtılma nedir FPS kayıp yaşamıyorum.

Kapalıyken ekranda anlık görüntü bölünmeleri yaşanıyor belli kareler geç ilerliyor falan çok minik fark edilmeyecek kadar olabiliyor bazen ama ben çoğu oyunda bu ayarı açarım. Senin de açmanı öneririm. Bazı oyunlarda daha smooth bir görüntü bile yaratıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı