Hikayeli oyunlardan nasıl zevk alınabilir?

ImortalSwerd

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu ana kadar hep Online oyunları oynamış biri olarak hikayeli oyunlar ile vakit geçirmek istiyorum ama bir türlü beceremiyorum. Aslında eğleniyor gibiyim ama bir süre sonra bir bayma geliyor bana. Watch Dogs 2 denedim, Epic Games vermişti ama sarmadı. Şimdi de Control denedim. Bundan daha çok zevk aldım gibi ama bir süre sonra bayıyor beni. Bir yandan da bu tarz "hikayeli" oyunlardan zevk alabilmek istiyorum. Bu oyunlardan nasıl zevk alabilirim bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz onu da bilmiyorum ama şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yavaş yavaş oynayarak, cipsi kolayı alıp bilgisayarın başına oturup ışıkları kapatıp kulaklığı takıp oyunun sesini açınca hazırsınız (!)

Yavaş yavaş oynayarak, cipsi kolayı alıp bilgisayarın başına oturup ışıkları kapatıp kulaklığı takıp oyunun sesini açınca hazırsınız (!)
Sizce hangi oyunları oynamalıyım? Epic Games gibi platformlar bir kaç oyun vermişti.
HITMAN
NIOH
Dead By Daylight
Pillars of Eternity
Rise of The Tomb Raider
Saints Row
Battlefront2
Battlefield4

Hocam ara sahneler sizi etkilemiyorsa aynı zamanda hem hikaye oyunu olup hem de aksiyon içeren oyunlara yönelebilirsiniz. Ben de bir karakter ölünce genelde "Uzatma, anladık öldü." gibisinden tepkiler verdiğimden kuru kuru hikaye oyunları beni pek sarmıyor. Sizde de o şekilde olabilir.

Öncelikle dil durumunu sorgulamamız gerekir. Hikayeyi diyalogları eksiksiz anlayabiliyor musun? Yoksa genel hatlarıyla mı anlıyorsun? Veyahut çok az mı anlıyorsun? Subtitle açık olmadan oyun oynayabiliyor musun? Bunların hepsi, senin oyuna girmeni etkiler. Şayet, her oyunu Türkçe yamayla oynuyorsan bu yorumu silerim o ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı