Hikayesi Güzel ve Zevkli Oyun Tavsiyesi

Bana başlıkta yazdığı gibi hikayesi güzel ve beni kendisine bağlayacak oyun önerir misiniz?
Fakat bilgisayarım çok iyi değil örnek olarak Assassin Creed 4 Black Flag oyunu en düşük ayarlarda kaldırıyor.
Şimdiden hepinize teşekkürler.
Sen beni dinle gözünü kulağını aç bu yazıyı oku. Eğer hikayesiyle ağlamak istiyorsan liste yapıyorum Top 3:

1-) The Walking Dead Season 1-2 (İndirime girince mutlaka al.)
2-) Life is Strange serisi (1. episode bedava.)
3-)Valiant Hearts: The Great War (2D diye ön yargıyla yaklaşma. Ben de ön yargılıydım ama sonra bayağı sevdim.)

1-)The Walking Dead on Steam
2-)Life is Strange - Episode 1 on Steam
3-)Valiant Hearts: The Great War™ / Soldats Inconnus : Mémoires de la Grande Guerre™ on Steam

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen beni dinle gözünü kulağını aç bu yazıyı oku. Eğer hikayesiyle ağlamak istiyorsan liste yapıyorum Top 3:

1-) The Walking Dead Season 1-2 (İndirime girince mutlaka al.)
2-) Life is Strange serisi (1. episode bedava.)
3-)Valiant Hearts: The Great War (2D diye ön yargıyla yaklaşma. Ben de ön yargılıydım ama sonra bayağı sevdim.)

1-)The Walking Dead on Steam
2-)Life is Strange - Episode 1 on Steam
3-)Valiant Hearts: The Great War[emoji769] / Soldats Inconnus : Mémoires de la Grande Guerre[emoji769] on Steam

Bir beğenini alırım.
The Walking Dead ve Valiant hearts'da baya ağlamıştım efsane oyunlar. Arkadaşa katılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı