Hikayesi sağlam oyun önerisi

RDR 2'yi kesinlikle tavsiye ederim neden mi 1.si her karakterin ayrı bir olayı hikayesi var başlı başına bir senaryo oynayınca anlayacaksın olay örgüsü güzel hazırlanmış yani senaryo çok başarılı bununla ilgili forum sitelerinde çok başlıklar var tartışmalar vs. ama onları okuyup spoiler yeme :) 2.si oyunun grafikleri gayet tatmin edici güzellikte 3.sü yapay zeka ve fiziklerde mükemmel hazırlanmış.
Bir de yeni çıkan bir oyun var "A Plague Tale requiem" farklı tarzda bir hikayesi var diyaloglar fazla zaten amaçta olay örgüsü bu oyunda istersen bir bak derim.
 
Bende RDR2 düşünüyorum fiyatını hak ediyor mu? Birkaç inceleme videosu izledim kararsız kaldım başlayıp başlamamakla.

Hak ediyor ama ben şu an indirimde mi bilmiyorum ama arada 150TL'ye düşüyor o zaman almanızı öneririm geri kalan 150TL ile de sonbahar indirimlerinde oyun alırsınız.
 
Cyberpunk 2077. Ana hikaye odaklı gidersen 20 saate yakın bir sürede bitiyor. Oyunu bitirmeden son görev önce de ek görevleri bitirirsen 100 saati geçer.
 
Hikaye konusunda oynadığım en iyi oyunlar Exodus ve Witcher’dı. Birisinde üzüntüden diğerinde mutluluktan göz yaşı dökmüştüm.
 
Merhaba, hikayesi sağlam sürükleyici oyun arıyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim? RDR 2 oynamayı düşünüyorum fakat kararsızım.
Max Payne kesinlikle oyna. Birinci oyunu ve ikinci oyunu başyapıt. Üçüncü oyunun, birinci oyunla veya ikinci oyunlar bağlantısı yok.

Merhaba, hikayesi sağlam sürükleyici oyun arıyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim? RDR 2 oynamayı düşünüyorum fakat kararsızım.
The Saboteur olabilir.
 
Cyberpunk 2077
RDR 2
AC Ezio üçlemesi
Witcher 2-3
Dying light 1-2
Metro serisi
Tomb Raider serisi
Road 96

Oynadım hepsinin hikayesi güzel.

Eski oyunlardan ise orijinal bulabilirsen, Medal Of Honor Pasific Assault.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı