SeanStrickland
Hectopat
Bence o senin profil fotoğrafından dolayı kaynaklıdır ama neyseEvet. 2 kez denedim ve başarısız oldum.
Ayano solo. Kızlar boş iş.Bence o senin profil fotoğrafından dolayı kaynaklıdır ama neyse![]()
Kızlara çok yüz vermedikten sonra. (Yaş 27)@kurtcobain1 kızlara çok yüz vermicen.
Yani yanlış anlama. Profil fotoğrafına kendin yoksa kızlar pek yanaşmıyor.Ayano solo. Kızlar boş iş.
Juken (çirkin hissediyor)
Boş verin hocam kızlar boş iş zaten.
Kardeşim tek opsiyon selam yazmak mı acaba? 10 yıl öncesinde değiliz artık. Gerçekten bu konularda bomboş öneri veriyorsun.@Teknocuk bir kıza takılıp kalırsa evet sadece o selam yazmıyor. Daha fazla kıza yazabilir günlük hayatta şansını deneyebilir. Ama hiç tanışmaz kısmı abartı sevgililerin en çok tanıştığı yer sosyal medya artık.
Zaten kıza yazıp red yemişsin orası bir dursun, diğer arkadaslarin dediği gibi bomboş selam tanışalım mı yazdığın sürece de red yersin. Diğer kızlar için onerimse yaratici ol. Mesela bir ara limon atma mevzusu vardı ya, ona benzer bir şeyler düşün. Bu sekilde yazdığım kızların hepsiyle işi ilerletemesem de hepsinden geri dönüş aldım.Peki hocam ne yazmamı önerirsin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.