Hile kullananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Genelde 5 kişi beraber girdiyse FPS oyunlarında hile 1-2 kişiyse kazanmak zor değil. Ha 4-5 kişi ise zor veya takımı tanımıyorsanız zor. Belki de tek kişi kaybederken hileyi fullerse de zorlanabilirsin ama bu sefer hile koruması biraz da olsa var ise anlar oyun.
 
Dostlar selam, LoL'de o kadar çok script denk gelmeye başladı ki dayanamayıp 2 el script ile oynadım. Sadece v basıp hiçbir şekilde minyon kaçırmıyordum ve space basıp her fightdan ölmeden öldürüp çıkıyordum el sonu da penta bitiyordu. 2 tane Win almama rağmen hiçbir şekilde zevk almadım. Hile kullananlar neden kullanıyor? 2 tuşa basarak Win almanın neresi zevkli? Hile kullananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ya tamam hile açıyorsun, dostum neden tryhard oynuyorsun oyunu? Zaten hile açması ayrı bir saçmalıkken bir de tryhard oynayıp chate ez yazanlar var.
 
Hayatta hiçbir başarısı olmayan, hiçbir başarısı ve eğlencesi olmadığı gibi milletin eğlencesine turp sıkan. Defolası tipler.
 
Tek kelime ile sinir bozucular. Hileciler olmasa da serverlar da bu sefer de toxic oyuncular var. Onlar da ayrı bir dert. Çevrimiçi oyun oynamıyorum da kafam rahat.
 

Geri
Yukarı