Hile kullanmadığım halde Valorant hesabım kilitlendi

Integraexe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Hesabımda 3.parti yazılım kullanmadığım toxiclik yapmadığım halde hesabım 06.05.2023 tarihine kadar kilitlendi hatası alıyorum. Hesabım immortal 1 içi Full kostüm dolu hesap zaten günümüz şartlarında böyle bir hesabı bilerek banlatmak akıllıca değil. Sizden istediğim şey acaba bu sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar varsa bana ne yapacağım hakkında bilgi verirse çok sevinirim. Destek ekibine bilet açtım şu an gelecek cevabı beklemekteyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile sebebiyle kilitlenmiş gibi durmuyor zaten. Güvenlik nedeniyle kilitlenmiş. Riot'a bilet gönderip hesabın size ait olduğunu kanıtlarsanız geri açtırırsınız.

Geçmiş olsun. Evden oynayıp banlandıysanız.
Kendinizden emin olacağınız için destek ile rahat ve emin şekilde iletişime geçin.

Twitch'de sarcopenia_ diye yayıncı var onunda başına defalarca geldi.
Radyant oyuncusu smurf kasıyor bazen abartılmış şekilde skorlar alıyor ve banlanıyor hile diye.
Ancak sizin görsellerde böyle bir şey göremedim.
Dediğim gibi önce bu arkadaşa Twitch üzerinden fısıltısı açıksa oradan yaz.
DC'ye gir bak.
Değilse hemen hemen her gün yayın açıyor. Yayında sorarsın daha tecrübeli hareket edersin.
Tavsiyem bu yönde.

İnternet kafede oynadınız mı?

Evet bilgisayarım tamirdeydi ben de o sıralar internet kafeye gitmiştim birkaç kere.

Hile sebebiyle kilitlenmiş gibi durmuyor zaten. Güvenlik nedeniyle kilitlenmiş. Riot'a bilet gönderip hesabın size ait olduğunu kanıtlarsanız geri açtırırsınız.

Bilet açtım hala dönmediler bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçmiş olsun öncelikle hesabın ilk maili ve bilgileri sizdeyse actirirsiniz geri Riot VP kodlarinida isterler onlar varsa alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…