Hile kullanmayı bıraktıktan sonra ban yenir mi?

CS:GO'da 1 gün süreyle hile açtım çoğunlukla maç kaybettim fakat 40 kill aldıgım maç oldu ama şüpheli vuruşlar sergilemedim ve hilenin doğru bir şey olmadıgını ögrendigimde bıraktım ve ban yer miyim diye merak ediyorum. Güvenlik duvarını falan açtım hile kalıntılarını temizledim.
O maçlarda nasıl bir hayat dersi aldın da hilenin doğru bir şey olmadığına kanaat verdin? 😀
Yersin

Ben PUBG mobilde hile açıp 1 el oynayıp 3 sezon sonra ban yemiştim CS'de de yersin herhalde.

Şans işi. Banlanırsınız ya da banlanmazsınız dememiz yanlış olur. Sonuçta o hileyi açıp oyun dosyalarını değiştirerek oyununuzu oynadınız. Eğer kullandığınız hile paralı hileyse muhtemelen VAC ban yemezsiniz fakat Overwatch ban yerseniz ne âlâ. İşiniz tamamen şansa kalmış. Bir daha da hile açmayın.

Şans işi. Banlanırsınız ya da banlanmazsınız dememiz yanlış olur. Sonuçta o hileyi açıp oyun dosyalarını değiştirerek oyununuzu oynadınız. Eğer kullandığınız hile paralı hileyse muhtemelen VAC ban yemezsiniz fakat Overwatch ban yerseniz ne âlâ. İşiniz tamamen şansa kalmış. Bir daha da hile açmayın.
Size söz veriyorum daha açmayacağım. zaten kimsenin hakkına girmedim oyunda hep maç kaybettim

@MorgauS_0 bana da umarım banlanmazsınız demek düşer. Eğer kullandığınız hile ücretliyse VAC yiyeceğinizi sanmıyorum fakat Overwatch'a düşerseniz banlanma ihtimaliniz var.

CS:GO'da 1 gün süreyle hile açtım çoğunlukla maç kaybettim fakat 40 kill aldıgım maç oldu ama şüpheli vuruşlar sergilemedim ve hilenin doğru bir şey olmadıgını ögrendigimde bıraktım ve ban yer miyim diye merak ediyorum. Güvenlik duvarını falan açtım hile kalıntılarını temizledim.

Yersin. Yaşandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı