Hile yapıp konu açanlar

Daha demin bir arkadaş hile yaptığını Sosyal'e yazmış, sonra insanlar eleştirince de konuyu kapatmış. Ne dememizi bekliyorsunuz? Tebrik mi edelim? Hile yaptıktan sonra "Ban yer miyim?" Diye konu açmanın üst düzey bir zeka gerektirdiğini söylemeden edemeyeceğim bu arada. Yetkililerden ricam bu tarz konuların açılmasına izin vermemeleridir. Okuduğunuz için teşekkürler.

Yaptıklarını unutturmak yerine iz bırakmaya çalışıyor olabilirler, alttaki hödükler gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçek hayattan da banlanmaları gerekiyor bu hile yapanların.

Bence ilk önce seni banlamamız gerekiyor seni ilgilendirmez kardeşim. Sosyale yazmasını bende desteklemiyorum ama sözlerine dikkat etmen gerekiyor ve bende hile yaptım GTA 5'te paranın dibine vurdum ve istediğim zevki alıyorum bu seni ilgilendirmez. Boşuna burada konuşmanın bir manası yok. Hile yapana da kimsenin karışmaya hakkı yok. Zaten mantıklı bir hileci ise ne ban yer ne de böyle abuk sabuk konular açar. İnsanların oyununu bozanları bende desteklemiyorum ama para ve levele kimse karışımaz bu çünkü sizi etkilemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı