CS:GO Hile Programı Kullanmadan VAC ban hatası

cengizhan1414

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta CS:GO rekabetçi oynarken hiçbir hile programı vs kullanmadığım halde bir anda oyundan attı ve VAC ban yazısı çıktı. Dosyaları doğruladım 1 dosya eksik çıktı. Bu dosya 8 KB'lik bir dosya bunu otomotik geri yükledi ve oyun düzeldi ancak 1-2 saat oynadıktan sonra aynı hatayı tekrar alıyorum ve sürekli dosyayı her defasında yeniden indirmek zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda virüs programı vardı ondan olduğunu düşündüm ve virüs programını kaldırdım ama hatayi tekrarladı. Oyunu silip yeniden yükledim ama sorun yine çözülmedi. Başına gelen ve çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata kutucuğunda Steam Destek' e yönlendirecek bir link var. O linke girersen Steam' in bilgilendirmesini görürsün. Bazı programlar VAC serverleri tarafından tehlikeli olarak işaretleniyor. Örneğin IOBit uygulamaları.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı