HiLevel RAM nasıldır ?

2. Ci El almak aklımda yok. 2. El kasa alabilirsin diyen arkadaş o olmaz. Bilmiyorsanız söyliyim DDR2 ram üretimi durdu. Bu yüzden bu kadar pahalı herkes Kingston falan diyor ama Kingston 2 GB 800 mhz 102 tl olması lazım. HiLevel e neden kötü diyorsunuz bunu anlayamadım. Arkadaş da kötü diyor ama açıkla dediğim zaman açıklayamıyor. Siz söyleyin neden kötü ?
Bence sistemini uzun süre kullanacağın için sıfır al. Hi-Level de alsan kinston da alsan bence sıfır al. Ikinci el bozuk çıktığı anda elinde kalır. Ancak sıfır aldığın zaman bozuk olsa bile garanti kapsamında değişim/para iadesi şansın olur.

Ben ara tatildeyken hepsiburada.com'dan DDR2 800 MHZ 2 tane 2 GB RAM almıştım. Şu an kullanıyorum ve çok şükür bir sorunu yok. Ama yine de sen bilirsin.

2. Ci El almak aklımda yok. 2. El kasa alabilirsin diyen arkadaş o olmaz. Bilmiyorsanız söyliyim DDR2 ram üretimi durdu. Bu yüzden bu kadar pahalı herkes Kingston falan diyor ama Kingston 2 GB 800 mhz 102 tl olması lazım. HiLevel e neden kötü diyorsunuz bunu anlayamadım. Arkadaş da kötü diyor ama açıkla dediğim zaman açıklayamıyor. Siz söyleyin neden kötü ?
2ci el ram almaktan korkma sorun çıkmaz kolay kolay hele kingstone marka ise.

Yok ben gayet iyi biliyorum ama sen bilmiyorsun sanırım. Antika değerinde olmayan bişey satışı durdu diye neden pahalı olsun, saçmalık söylediğin şey. Hem konu açıyorsun hem de yardımcı olmaya çalıştığımızda üste çıkıyorsun. Madem biliyorsun, bildiğin yoldan git.

Yok ben gayet iyi biliyorum ama sen bilmiyorsun sanırım. Antika değerinde olmayan bişey satışı durdu diye neden pahalı olsun, saçmalık söylediğin şey. Hem konu açıyorsun hem de yardımcı olmaya çalıştığımızda üste çıkıyorsun. Madem biliyorsun, bildiğin yoldan git.
ben bildiğimi söylemiyorum güzel kardeşim bana sadece söyleyin neden kötü ? Herkezin ağzında Kingston falan diyorlar o yüzden.

Yukarıda birileri kingston a iyi marka demiş bende bir DDR2 sistem vardı icinde rendition marka 1gb ram vardı bu arada sistem de ram de 10 yıllık geçen sene Kingston 2gb taktım bu senede mavi ekran oldu bilgisayar çalışmadı meğer ki Kingston ram bozulmuş oysaki ben 10 yıllık ram bozuldu zannetmiştim bir de Kingston diğer markalara göre 2 kat daha pahalı yani kingston un gözümde 5 kuruş değeri yok

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı