HiperNet hız düşüşü

aecaec

Centipat
Daha fazla  
Selam Ben Türk Telekom 75 Mbps HiperNet kullanıcısıyım. Sorunum 5 gün önce durduk yere başladı. 75Mbps internet hızı alırken birden 30Mbps 20 Mbps arası almaya başladım. xDSL sonuçlarım asağıdadır. Sorunum neden kaynaklanıyor olabillir?

Dosya Ekleri

• xdsl1.png
    xdsl1.png
    39,1 KB · Görüntüleme: 47
  • xdsl2.png
    xdsl2.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 46
  • xdsl3.png
    xdsl3.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 46
31 Mbps'ye 3.7 Mbps alıyorsun ama tam sınırda kablolarda bir değişiklik yapmadı iseniz mh yi arayın arıza kaydı açsınlar muhtemelen regletlerde problem vardır.

31 Mbps'ye 3.7 Mbps alıyorsun ama tam sınırda kablolarda bir değişiklik yapmadı iseniz mh yi arayın arıza kaydı açsınlar muhtemelen regletlerde problem vardır.

Mh ile görüştüm standart Türk Telekom rezaleti ilgileneceğiz deyip 1 ay içerisinde çözeceğiz diyorlar fakat para almaya gelince 1 gün gecikemez. Sorunumun ne olduğunu bile söylemediler

Mh ile görüştüm standart Türk Telekom rezaleti ilgileneceğiz deyip 1 ay içerisinde çözeceğiz diyorlar fakat para almaya gelince 1 gün gecikemez. Sorunumun ne olduğunu bile söylemediler.

Ben bu ayın 9'undan 12sine kadar ulaşmaya çalıştım 12 Nisan sabahı ulaştım arızanın mayıs 15'te çözüleceğini söylediler bende dayanamadım evden çalıştığım için TurkNet'e geçiş yaptım 190TL'ye 50Mbps alıyordum şimdi 249TL'ye 1000MBPS alıyorum kafam daha rahat adamlarla direkt muhatap oluyorsun Türk Telekom'da 10dk bekletiyor anca müşteri temsilcisine ulaşıyorsunuz ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar şu an 28/04/2023 tarihi hala bana mesaj atıyorlar sorununuzu çözmeye çalışıyoruz diye dün sabah ta yeni çektirdiğim hat kablosunu alıp başka bir apartmanın içindeki hatta bağlamışlar böyle rezalet bir firma işte.

Ben bu ayın 9'undan 12sine kadar ulaşmaya çalıştım 12 Nisan sabahı ulaştım arızanın mayıs 15'te çözüleceğini söylediler bende dayanamadım evden çalıştığım için TurkNet'e geçiş yaptım 190TL'ye 50Mbps alıyordum şimdi 249TL'ye 1000MBPS alıyorum kafam daha rahat adamlarla direkt muhatap oluyorsun Türk Telekom'da 10dk bekletiyor anca müşteri temsilcisine ulaşıyorsunuz ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar şu an 28/04/2023 tarihi hala bana mesaj atıyorlar sorununuzu çözmeye çalışıyoruz diye dün sabah ta yeni çektirdiğim hat kablosunu alıp başka bir apartmanın içindeki hatta bağlamışlar böyle rezalet bir firma işte.

Hocam GigaFiber'iniz varken beklemeniz hata imiş :)

Selam Ben Türk Telekom 75 Mbps HiperNet kullanıcısıyım. Sorunum 5 gün önce durduk yere başladı. 75Mbps internet hızı alırken birden 30Mbps 20 Mbps arası almaya başladım. xDSL sonuçlarım asağıdadır. Sorunum neden kaynaklanıyor olabillir?
Aynısı farklı firmadan bana da yapıldı. Bu işte bir bit yeniği var.. İstanbul gibi yerde hattıma 105mb kadar güç geliyordu. Şimdi 50mb geliyor. Yıldırma taktiği bunlar. Art niyet arıyorum..

Hocam GigaFiber'iniz varken beklemeniz hata imiş :)

Şu an hala Türk Telekom'da kaydım var 1 ayı doldurmasını bekliyorum sonra cayma hakkım olduğu için ücretsiz iptal edeceğim hem hizmet veremiyorlar 1.5 ay hem de cayma bedeli olarak 1500TL istiyorlar şaka gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı