HIQ pre-workout alınır mı?

Kents

Femtopat
Daha fazla  
Hocam selamlar. 3 saat içinde bitecek olan HIQ smash Pro almayı düşünüyordum fakat yine de forumda gezinip daha iyisi var mı diye bakmak istedim. Daha önceden Proteinocean lansman indiriminde olanı almıştım şimdi bitti biraz araştırdığımda bazı kişiler sitrülin malat, kafein ve beta alanin alarak kendin yaparsan hem daha fazla servis hem de daha iyi etki alabileceğimi söylemişler. Sizce ne yapmalıyım? Almayı planladığım pre workout:

Hocam selamlar. 3 saat içinde bitecek olan HIQ smash Pro almayı düşünüyordum fakat yine de forumda gezinip daha iyisi var mı diye bakmak istedim. Daha önceden Proteinocean lansman indiriminde olanı almıştım şimdi bitti biraz araştırdığımda bazı kişiler sitrülin malat, kafein ve beta alanin alarak kendin yaparsan hem daha fazla servis hem de daha iyi etki alabileceğimi söylemişler. Sizce ne yapmalıyım? Almayı planladığım pre workout:

Proteinocean ve HIQ'nun preworkoutlarını kullandım HIQ'da karıncalanma etkisi daha uzun sürüyordu. Aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorum.

Nox2'ye de bakabilirsiniz.

Kingsize veya thirty One alternatif olarak bakılabilir, iyidir HIQ.

Kingsize veya thirty One alternatif olarak bakılabilir, iyidir HIQ.

Hocam baktım ürüne fakat thirtyone için herhangi bir indirim kodu var mı?

Sanırım Proteinocean'dan sitrülinle Grizzone'dan beta alanin + kafein alacağım. Önerileriniz için teşekkürler hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı