HIQ preworkout işe yaramadı

Daha fazla  
Merhaba 1 aydır spor yapıyorum ve dün ilk defa preworkout kullandım markası HIQ idi fakat antrenmanda hiçbir etki yapmadı performans artışı bile sağlamadı 1 şase içmiştim baktım işe yaramıyor 1 şase daha içtim gene etki yok halbuki herkes de işe yarayan bir ürünmüş hele ilk kullananlar için daha etkiliymiş neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz?

Neden etki etmediğini tam bilmiyorum erken veya geç almış olabilirsiniz ama spora başlayalı daha 1 ay olmuş pre workout biraz gereksiz olmuş. Hele hele ilk defa kullanılıyorsa yarım servisten fazlası bile tehlikeli. Önceliğiniz belli bir kütle koymak olsun pre workout/supplement işlerini biraz daha sonrasında düşünmenizi tavsiye ederim.

Neden etki etmediğini tam bilmiyorum erken veya geç almış olabilirsiniz ama spora başlayalı daha 1 ay olmuş pre workout biraz gereksiz olmuş. Hele hele ilk defa kullanılıyorsa yarım servisten fazlası bile tehlikeli. Önceliğiniz belli bir kütle koymak olsun pre workout/supplement işlerini biraz daha sonrasında düşünmenizi tavsiye ederim.

Doğrudur hocam ama konu işe yaramaması saat de akşam 8 gibiydi

Antrenmandan kaç dk önce aldınız?

Bu HIQ kandırmaca diye düşünüyorum çok iyi reklam yapıyor fakat sitesinde 1 yıldız verdim diye yorumu paylaşmama bile izin vermiyor reklam yapmakta çok ustalar

Sahte olabilir veya o an zaten enerjiniz yüksek olduğu için ekstra etki etmemiş olabilir.

1-HIQ sitesi üzerinden aldım sahte olamaz 2- o gün uykusuzdum enerjim azdı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı