HIQ vs SSN vs Bigjoy protein tozu

HIQ Almanya'dan almıyor Amerikan menşeli milk specialties firmasından alıyor, bigjoy ise volactan alıyor volacta Macaristan da üretim yapıyor, SSN direkt ham maddesi belli değil.
Sen sanırım hıq için çalışıyorsun 😄firmalara sorduklarını yazıyorsan Ssn firmasından duyduğunu niye yazmıyorsun insanlar kendi değerlendirsin. Yerli hammadde kullandıklarını söylüyorlar. Whey protein için zaten belli başlı süt firmaları var whey üreten. Bunların herhangi birinden alıyorlar. Önemli olan ürünün içeriği ve alınan performans.
Ssn kullanıyorum ben uzun zaman oldu. Hem fiyatı uygun hem içeriği güzel. Temiz bir ürün. Markanın da şeffaf olduğunu düşünüyorum. Bunlarda benim deneyimim

SSN alınmaz. Daha ham maddesini söylemekten aciz bir firma. HIQ veya Bigjoy al.
Yerli hammadde kullandıklarını söylüyorlar. Türkiye’de büyük süt firmaları ile çalıştıklarını paylaşıyorlar. Aminoasitler için ise Avrupa menşei, Çin’den ithal ettiklerini söylüyorlar

Sen sanırım HIQ için çalışıyorsun 😄firmalara sorduklarını yazıyorsan SSN firmasından duyduğunu niye yazmıyorsun insanlar kendi değerlendirsin. Yerli ham madde kullandıklarını söylüyorlar. Whey protein için zaten belli başlı süt firmaları var whey üreten. Bunların herhangi birinden alıyorlar. Önemli olan ürünün içeriği ve alınan performans.
SSN kullanıyorum ben uzun zaman oldu. Hem fiyatı uygun hem içeriği güzel. Temiz bir ürün. Markanın da şeffaf olduğunu düşünüyorum. Bunlarda benim deneyimim.

Yerli ham madde kullandıklarını söylüyorlar. Türkiye'de büyük süt firmaları ile çalıştıklarını paylaşıyorlar. Aminoasitler için ise Avrupa menşei, Çin'den ithal ettiklerini söylüyorlar.

Birader Avrupa Çin demeyecek direkt firma ismi verecek yiyorsa, HIQ çalışanı falan değilim eski mesajlarımı okusan HIQ'i eleştirdiğimi görürdün senin kullanıp memnun kalman ürünü iyi yapmaz, yerli ham madde üreten e*ka ve a*tosan gibi çöp firmalar var hammaddeyi a*tosandan alan swiss firması da patlamıştı zamanında? Yok Avrupa'dan yok Çin'den alıyoruz demekle olmuyor delikanlı olan firma ismi verir, bak mesela bigjoy açık açık söylüyor volactan aldığını peki SSN niye söyleyemiyor?

Birader Avrupa Çin demeyecek direkt firma ismi verecek yiyorsa, HIQ çalışanı falan değilim eski mesajlarımı okusan HIQ'i eleştirdiğimi görürdün senin kullanıp memnun kalman ürünü iyi yapmaz, yerli ham madde üreten e*ka ve a*tosan gibi çöp firmalar var hammaddeyi a*tosandan alan swiss firması da patlamıştı zamanında? Yok Avrupa'dan yok Çin'den alıyoruz demekle olmuyor delikanlı olan firma ismi verir, bak mesela bigjoy açık açık söylüyor volactan aldığını peki SSN niye söyleyemiyor?
Ben ssn savunucusu değilim bu soruları kendilerine sorarsın. Üründen memnun kalmam, etkisini görmem, vücudumu geliştirebilmem ürünü iyi yapar. Bu da benim deneyimimdir bunu paylaşıyorum.
bigjoy'un kendi web sitesinde hammadde temini için yazdığı yazıyı paylaşıyorum şimdi;
''Ürünlerimizin hammaddesini yurt dışından, daha net konuşmak gerekirse İngiltere ve Hollanda ağırlıklı Avrupa’daki üreticilerden temin ediyoruz.
Dünya standartlarında ürünlere imza atabilmek için, Bodybuilding.com sitesinde “Top 50”de yer alan ürünlere hammadde sağlayan firmalarla çalışıyoruz.'' ben burda açık açık yazılan bir firma ismi görmüyorum? Açık açık söylüyorsa neden açık açık yazmıyor?
Özünde üründen performans alıyorsan, isteğini sana veriyorsa ürün iyidir.

Ben SSN savunucusu değilim bu soruları kendilerine sorarsın. Üründen memnun kalmam, etkisini görmem, vücudumu geliştirebilmem ürünü iyi yapar. Bu da benim deneyimimdir bunu paylaşıyorum.
Bigjoy'un kendi web sitesinde ham madde temini için yazdığı yazıyı paylaşıyorum şimdi;
"Ürünlerimizin hammaddesini yurt dışından, daha net konuşmak gerekirse İngiltere ve Hollanda ağırlıklı Avrupa'daki üreticilerden temin ediyoruz.
Dünya standartlarında ürünlere imza atabilmek için, Bodybuilding.com sitesinde “top 50”de yer alan ürünlere ham madde sağlayan firmalarla çalışıyoruz." ben burada açık açık yazılan bir firma ismi görmüyorum? Açık açık söylüyorsa neden açık açık yazmıyor?
Özünde üründen performans alıyorsan, isteğini sana veriyorsa ürün iyidir.

Ürünü senin kullanıp beğenmen iyi yapmıyor kardeşim bu mantığa göre elemanın teki Rampage'in bir mouseunu kullanıp memnun kalınca ürün iyi mi olmuş oluyor (Rampage'in ne halt olduğunu tüm forum ahalisi biliyor örnek olsun diye söyledim.), sitesinde yazıyordu kaldırılmış olabilir DM'den yazarsanız bilgi verirler zaten, sana fayda sağlaması ürünün iyi olduğu anlamına gelmez, ben kullandım memnunum ürün o yüzden iyi argümanıyla yaklaşan biriyle münakaşaya girmem hata zaten. @Aras the Great @cinar_yasarrr

Ürünü senin kullanıp beğenmen iyi yapmıyor kardeşim bu mantığa göre elemanın teki Rampage'in bir mouseunu kullanıp memnun kalınca ürün iyi mi olmuş oluyor (Rampage'in ne halt olduğunu tüm forum ahalisi biliyor örnek olsun diye söyledim.), sitesinde yazıyordu kaldırılmış olabilir DM'den yazarsanız bilgi verirler zaten, sana fayda sağlaması ürünün iyi olduğu anlamına gelmez, ben kullandım memnunum ürün o yüzden iyi argümanıyla yaklaşan biriyle münakaşaya girmem hata zaten. @Aras the Great @cinar_yasarrr
Sitesinde yazıyormuş ise neden kaldırılmış acaba? Bigjoyun sana dm’den hammaddesini x firmasından temin ettiğini söylemesi de hammaddesini x firmasından temin ettiğini ispatlamaz. Benim argümanıma laf ederken kendi argümanının sadece dm konuşman olması. Neyse selametle

Sitesinde yazıyormuş ise neden kaldırılmış acaba? Bigjoyun sana DM'den hammaddesini X firmasından temin ettiğini söylemesi de hammaddesini X firmasından temin ettiğini ispatlamaz. Benim argümanıma laf ederken kendi argümanının sadece DM konuşman olması. Neyse selametle.

Screenshot_2024-02-27-17-31-15-641_com.android.chrome.jpg

Daha fazla rezil olmak ister misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı