Hırvatistan mı yoksa Arjantin mi kazanır?

Hırvatistan turu geçecek diyen arkadaşlar ; D

1670679729298.png
Dün tek isabetli şutları gol oldu ve kalecileri sayesinde turu geçtiler. Arjantin'in yarı finale kadar gelip turu geçemeyeceğini düşünenler bence yanlış düşünüyor. Oyuncular Messi için her şeyi göze alıyorlar, kupa için ellerinden gelenin kat kat fazlasını yapacaklardır. Turu Arjantin geçer. Finale çıkarsa bırakma imkanı yok. Ve sonuç :
FhOjU3ZXEBkasyh

Hırvatistan'ın almasını istiyorum kupayı ben Balkanlarda bir kupa görsün artık.

Hırvatistan turu geçecek diyen arkadaşlar ; D

Eki Görüntüle 1598802Dün tek isabetli şutları gol oldu ve kalecileri sayesinde turu geçtiler. Arjantin'in yarı finale kadar gelip turu geçemeyeceğini düşünenler bence yanlış düşünüyor. Oyuncular Messi için her şeyi göze alıyorlar, kupa için ellerinden gelenin kat kat fazlasını yapacaklardır. Turu Arjantin geçer. Finale çıkarsa bırakma imkanı yok. Ve sonuç :
FhOjU3ZXEBkasyh
Finale çıktıklarını hatırlatırım.

Hocam kim olursa olsun eğer Hırvatistan penaltılara kalırsa net Hırvatistan alır. Yok arjantinmiş yok portekizmiş dinlemez. Penaltıları çok iyi adamların. Oyun kurma anlamında pek iyi oldukları söylenemez ama eğer penaltılara giderse net Hırvatistan alır. Hırvatistana 8 ya da 9 penaltı çekildi ve sadece 2 tanesini yedi ivakovic.

Bence Hırvatistan, inşallah yanılmam. Hırvatları tutuyorum. Bana da tekrar Fransa- Hırvatistan finali olacak, Hırvatistan kazanacak gibi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı