His AMD Radeon RX 580 ıceQ siyah ekran sorunu

346581

Hectopat
Friday the 13TH Game oynuyorum arkadaşlarımla ve saatlerce başından kalkmıyoruz ama belirli bir zamandan sonra görüntü gidiyor ve ekran kartıyla egzoz fanı hızla dönüyor ve bilgisayar çok ses çıkarmaya başlıyor. Vuuu diye bir daha düzelmiyor. Düzelmesi için Power tuşuna 5 saniye basılı tutup kapattıktan sonra kendine geliyor ama tekrardan aynısı oluyor. Belirli bir zamandan sonra friday the 13TH Game oyununu açtıgım zaman direkt ısınıyor ve ekran kartının fanları dönüyor. Oyun bilgisayarları ısıtan bir oyun arkadaşlarımınki de ısınıyor fakat onlarda böyle bir sorun yok. His AMD Radeon RX 580 ıceQ X2 OC 8 GB ekran kartım ekran kartında mı bir sorun var yoksa oyunda mı?

Merhabalar. Öncelikle sistem özelliklerini tam olarak belirtirseniz bilgili arkadaşlarda daha iyi yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca başka oyunlarda da bu sıkıntıyı yaşıyor musunuz?

Merhabalar. Öncelikle sistem özelliklerini tam olarak belirtirseniz bilgili arkadaşlarda daha iyi yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca başka oyunlarda da bu sıkıntıyı yaşıyor musunuz?
Yazı yazma iznim yoktu sistem özellikleri: işlemci amd ryzen 3 1200 quad-core processor 3.10 ghz ram 8 gb 64 bit işletim sistemi ekran kartım His AMD Radeon RX 580 ıceQ X2 OC 8 GB ayrıca sadece bu oyunda yaşıyorum bu ekran kartı ilen gta 5 bile oynadım yüksek ayarlarda fakat onlarda bişey olmadı bir tek bu oyundan alıyorum sorunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı