Hitman: Absolution Nasıl Bir Oyun?

R9 280X ya da 290 almayı bekliyorum oynamak için, onun dışında arkadaşlarım çok önerdiler bu oyunu bana ve ek olarak kendinden Türkçe altyazı desteği var. :p
 
Arkadaşım yine böyle bir indirmdeyken almıştı. Oyunun türkçe desteği olması buyuk artı bence. Arkadaşım oynarken görmüştüm şahsen. Güzel oyun, tavsiye ederim.
 
1,29 dolara da full DLC paketi var. Bu oyunların versiyonlarına aklım ermiyor Professional Edition ile normalinin farkı ne?
 
Çok kaliteli bir oyun. Fakat bence çok sürükleyici değil. Ben bitirememiştim. Tabi kişiye göre değişir. Bu fiyata kaçırmayın ve deneyim derim.
 
Oyun süper ya ben bitirdim. Çok iyi grafikler var ve çok iyi optomize etmişler oyunu, hikayesi'de çok güzel. Ama oyun biraz zor geldi bana şahsen.
 
Neden bilmiyorum ama sanırım önceki Hitman oyunlarından olan deneyimlerimden ötürü bu oyun kolay geldi bana :) Bunların dışında on numara oyundur şahsen.
 
Valla nasıl bir oyun bilmiyorum. Recep Abi bir ara hediye olarak dağıtmıştı oradan alabilmiştim. Bilgisayarı aldığımda ilk oynayacağım oyun :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı