Hitman Absolution Nasıl?

Vittorio

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2013
Mesajlar
783
Çözümler
1
Arkadaşlar oyun hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Almaya değer mi? Türkçe olması beni oyuna sevkeden taraf ama kötüyse hiç almayayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl olduğu senin neden hoşlandığına bağlı. Ben oyunun otel bölümüne kadar suikastçı havasında oynadım. Fakat otel bölümü öyle zor ki. İlerlemek için ya saatlerce kasarak gizliliğinizi koruyacaksınız ya da silahla haldır huldur girişeceksiniz. Bende çok uğraşmayı sevmediğimden silahla haldır huldur geçtim bölümü. Devamında da kolaycı olduğum için aynı şekilde ilerledim. Oyun sana illa gizli olacaksın diye dayatmıyor. İster eline mp5i alıp katliamını yaparsın ister gizlene gizlene en az hatayla bölümü geçersin. Hikayesi ise idare eder. Derin bir hikaye falan bekleme. Suikastlar amaçsız kalmasın diye üstün körü bir hikaye oluşturmuşlar. Klasik iyi adam kötü adam muhabbeti. Birkaç eklenti haricinde klişelikten kurtulamamış.
 
Berbat ötesi bir oyun.
Yapay zeka, konu idare eder ama tatmin edici değil. Türkçe olması pek bir şey katmamış oyuna.

Şöyle bir yer düşün.
Hiç görülmemiş bir kişinin kılığına giriyorsun ve ilk defa o mekana giriyorsun seni hemen fark ediyorlar.
Herkesin gördüğü ve tanıdığı birinin kılığına giriyorsun hiç kimse şüphelenmiyor senden.
Koskoca laboratuvara giriyorsun herkesin gözü önünde havalandırmayı sabote ediyorsun kimse şüphelenmiyor.
Çatışma içindesin, adam senin önünden geçiyor, dolanıyor, siper yerine öyle geçiyor geçerken ateş etme falan yok.

Ve daha neler neler.

Ben Siplinter Cell Blacklist oynadıktan sonra Hitman'a bakasım gelmiyor.

Yukarıdaki laboratuvar olayına benzer, bir mekana girdin yanında ışık anahtarı var ışığı kapa, diğer odalarda ışık varsa oradaki eleman şüpheleniyor o anahtara doğru geliyor. Işığı tekrar aç kapa diğer silahlıları çağırıp hızla üstünüze geliyorlar.
 
Türkçe olması iyi. Oyun aşırı kolay. Yapay zeka berbat. Grafikler iyi. Oynamaya değer bir oyun. Önce deneyin beğenirseniz satın alın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı