Hitman Absolution ve Blood Money alınır mı?

Absloution hikaye ve oynanış bakımından kat kat güzel bir oyun. Onu al kesinlikle.

1.5 dolara al geç aşırı iyi oyun.

Az sonra alacağım ikisini de zaten blood money 11 cente geliyor.

İlk iki oyundaki gibi kaliteli bir hikayesi yok, atmosfer de farklı. Ama aksiyon olarak oldukça kaliteli, ben beğendim.

Sence şu anda mı alayım yoksa 2-3 sene bekleyip remaster halini mi alayım. Şu anda 6 dolar oyun.

Son düzenleme:
Absolution, seriye bir hakarettir. Genç yaştaki arkadaşların Blood Money gibi bir efsaneyi taşlaması normal ama Hitman demek, Blood Money, Silent Assassin demektir. Gizlilik odaklılardır. Gerçek bir Hitman istiyorsan bu oyunları oynamalısın Absolution ise fena olmamakla birlikte dediğim gibi seriyle özdeşlemez.

Steam yaz indirimlerinde ikisi 1.5 dolara düştü ve almayı düşünüyorum. Yeni world of assasination üçlemesini oynadım ve gayet güzeldi. Ioı'ın bu yılki showcasesinde ilk üç oyuna remaster geleceğini duyurmuşlar. Sizce bu iki oyuna da remaster gelmesini mi bekleyeyim yoksa direkt alayım mı? Ayrıca ikisi hakkındaki görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.
Bende alacağım geçen bedavaya bir oyunu vermişti ama belli bir yere kadar oynayabiliyoruz. Seriye çok ilgim yok ama 40 lira yani kütüphaneyi doldurmak için bile alınır.

Deneyimleyip göreceğiz bakalım. Bu arada daha önce Max Payne 3 oynadınız mı? Oynadıysanız görüşlerinizi almak isterim.
Konu 'Max Payne 3' İnceleme: Max Payne 3

Hocam buyrun direkt.

Absolution, seriye bir hakarettir. Genç yaştaki arkadaşların Blood Money gibi bir efsaneyi taşlaması normal ama Hitman demek, Blood Money, Silent Assassin demektir. Gizlilik odaklılardır. Gerçek bir Hitman istiyorsan bu oyunları oynamalısın Absolution ise fena olmamakla birlikte dediğim gibi seriyle özdeşlemez.
Absolution serinin bir oyunu değil, ayrı oyun. Oyunda John Wick gibi de ilerleyebiliyorsun, full gizli şekilde de. Normal oyunlarından çok sinematik bir oyun yapmışlar ki seveni de çok. Blood Money'e de kötü demedik, yeni oyunlarını oynayan biri oyun eski olduğu için beğenmeyebilir diyoruz. Öyle çocuk bunlar da beğenmemişler tavrın ne?

Sence şu anda mı alayım yoksa 2-3 sene bekleyip remaster halini mi alayım. Şu anda 6 dolar oyun.

Oynarım diyorsan şimdi al, 2-3 sene remaster için beklemeye gerek yok bence.

Alınır tabii ki hocam. Absolution cok güzel oyundu ondan sonra blood money deneyim dedim ama nedense sarmadı grafik olarak filan pek iyi gelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı