Hitman world of Assassination Deluxe Edition alınır mı?

Yani 1 ve 2. oyunu oynayabiliyor muyum?

Steam'in de kendi sayfasında içinde ne olduğu yazıyor. O fotoğrafta ne varsa o. 1 ve 2 de dahil 3. oyunuyla gelen bütün haritalar eşyalar.(Hitman 1 ile gelen haritayı oynaman için oyun içinde hangi harita geliyorsa onu bulup girmen gerekiyor. Bu durum 2. oyunuyla haritalar ve 3. oyunuyla gelen haritalarda da dahil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürümünün 2 kat olmasının sebebi 2016'da çıkan oyunun ve Hitman 2 oyununun haritalarını da yeni nesil grafiklerle bu oyun üzerinden oynayabiliyor olman. Hitman 2 DLC'si de var içinde 2 haritalık, dolayısıyla extra 14 tane haritayı yeni nesil grafiklerle oynayabiliyorsun. Normal Hitman 3'te 6 harita var. Hitman'in 3 tane oyununu 300 liraya alıyormuş gibi düşün, bence değer.

Hocam bu paketi şimdi az önce aldım ve bu paket Hitman (2016), Hitman 2, Hitman 3 ve bu oyunların bütün DLC'lerini içeriyor değil mi, yani Hitman'in bütün oyunlarını ve içeriklerini oynayabileceğim değil mi, kütüphaneme Hitman 3 olarak eklendi çünkü tedirgin oldum.

Bir de bu Deluxe sürümünü aldım ama normalde diğer oyunlarda en kapsamlı paketleri satın aldığımızda daha alt içerikleri kütüphanende diye gösteriyordu bu sefer göstermedi. Onlar da eklenmiş midir, bir hata mı olmuştur acaba. Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam bu paketi şimdi az önce aldım ve bu paket Hitman (2016), Hitman 2, Hitman 3 ve bu oyunların bütün DLC'lerini içeriyor değil mi, yani Hitman'in bütün oyunlarını ve içeriklerini oynayabileceğim değil mi, kütüphaneme Hitman 3 olarak eklendi çünkü tedirgin oldum.

Bir de bu Deluxe sürümünü aldım ama normalde diğer oyunlarda en kapsamlı paketleri satın aldığımızda daha alt içerikleri kütüphanende diye gösteriyordu bu sefer göstermedi. Onlar da eklenmiş midir, bir hata mı olmuştur acaba. Cevaplarsanız sevinirim.

Sadece oyunun tüm hikaye bölümlerini ve yedi ölümcül günah koleksiyonunu satın almış oldunuz hocam. Diğer DLC'ler (kontrat, skin vb.) Ayrı olarak satılıyor.

Sadece oyunun tüm hikaye bölümlerini ve yedi ölümcül günah koleksiyonunu satın almış oldunuz hocam. Diğer DLC'ler (kontrat, skin vb.) Ayrı olarak satılıyor.

Hocam benim istediğim skin falan değil, yeni bölümler ekleyecek, işte daha fazla oynanış süresi sunacak, veya oynanışı değiştirecek silah, yani yeni silahlar veya yeni haritalar ekleyen DLC'leri istiyorum. Aldığım sürüm bu istediğim her şeyi içeriyor mu?

Hocam benim istediğim skin falan değil, yeni bölümler ekleyecek, işte daha fazla oynanış süresi sunacak, veya oynanışı değiştirecek silah, yani yeni silahlar veya yeni haritalar ekleyen DLC'leri istiyorum. Aldığım sürüm bu istediğim her şeyi içeriyor mu?

Evet birkaç yeni görev var ama tüm hepsi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı