Rehber Hız Kaybı Yaşamadan Discord'a Girmek SplitWire-Turkey

1754497486453.png

Tamamdır, teşekkürler bekliyorum.

Wiresock sitesine giriş yapaıyorum.

Şuan güncelleme ile paylaştığım sürümü indirip kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. WireSock setup dosyası internet üzerinden indirilemediğinde /res klasöründe varolan WireSock setup dosyası kullanılacak.
Türk Telekom kullanıcısı olup WireSock'un sitesine neden erişemediğinizi anlayamadım ancak yine de yedek bir yöntemi programa ekledim.
Dilerseniz ByeDPI metodlarını da deneyebilirsiniz.
SplitWire-Turkey kurulum dosyasının güncel indirme linki:
SplitWire-Turkey-Setup-Windows.exe

Hocam yeni dosyayı indirdim sessiz kullanım tamamlandı devam ediliyor dedi bekliyorum şu an. Bu oluyor demek mi?
Kurulum butonuna bastıktan sonra gelen uyarıları Tamam veya Evet tuşlarına tıklayarak kapatın. Mesaj kutuları ekrandayken (Tamam'a basarak onaylamadıkça) işlemler devam etmez.

Kurulum butonuna bastıktan sonra gelen uyarıları tamam veya evet tuşlarına tıklayarak kapatın. Mesaj kutuları ekrandayken (tamam'a basarak onaylamadıkça) işlemler devam etmez.

Olmadı hocam bende işlem devam ediyor diyor ama uzun bir süre bir şey olmuyor.
Sanırım Cloudflare WARP kullanmaya devam edeceğim.

Olmadı hocam bende işlem devam ediyor diyor ama uzun bir süre bir şey olmuyor.
Sanırım Cloudflare WARP kullanmaya devam edeceğim.
Hocam beklemenin gerçekleşmesinden hemen önceki mesaj kutusunun ekran görüntüsünü (Ya da mümkünse kurulum işleminin video kaydını streamable gibi bir platforma yükleyerek) paylaşabilir misiniz ? Windows versiyonununuz ve mimarisi nedir (32-64 bit) ?
Bir de Standart Kurulum yerine diğer kurulumları deneyebilir misiniz ?
Bir de C:\Program Files\SpliteWire-Turkey\logs klasöründeki log dosyalarının içeriklerini burada paylaşabilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı