Hız testinde 305 Ping normal mi?

LAN 1 yazan yere diğerini bilgisayara takacaksınız.
Sağol hocam Müşteri Hizmetleri LAN 2 dedi ve kafam karıştı. Bakalım bu Elektrikçiden aldığım kablo nasıl. Sorun Wi-Fi Adaptörümde ise onu da değiştireceğim.

Yalnız o aldığınız kablo hiç ethernet kablosuna benzemiyor. Daha çok DSL kablosu gibi duruyor. LAN 1-2-3-4 yuvalarından birine takın, eğer içinde boşluk kalıyor gibi oluyorsa yanlış kablo almışsınızdır. İşinizi görmez.

Elektrikçi ile kavga ettim ona CAT6 dememe rağmen bana bunu verdi ve zaten çırak yanlış bağlamış geri de almıyor Peder'i devreye sokma vakti geldi. Bir de bunu ben ne yapacağım dedi bana.

@Ichimaru
@KaraKartalw
@Yusuf Ensar Ertan
Aldım artık olmazsa uğraşamayacağım daha fazla.

Dosya Ekleri

• DSC_0089-960x540.JPG
    DSC_0089-960x540.JPG
    77,4 KB · Görüntüleme: 127
Ortalık baya karışmış. Kendi sattığı ürünü geri almıyor. Burada da böyleleri var. Bu yüzden bu tür yerlerden pek alışveriş yapmıyorum. Bir sorun olunca ürünü geri almıyorlar veya değiştirmiyor. Elinizde kalıyor çoğunlukla.

Ortalık baya karışmış. Kendi sattığı ürünü geri almıyor. Burada da böyleleri var. Bu yüzden bu tür yerlerden pek alışveriş yapmıyorum. Bir sorun olunca ürünü geri almıyorlar veya değiştirmiyor. Elinizde kalıyor çoğunlukla.
Eline bırakacaktım bir şey ama 4 kişi olunca orada.

Hocam kabloyu taktıktan önceki ve sonrası. Gerçekten fark varmış. Şimdi de LOL'de deneyeceğim. Teşekkürler başınızı çok ama çok ağrıttım. :D

Dosya Ekleri

• bandicam 2017-08-28 20-06-04-875.jpg
    bandicam 2017-08-28 20-06-04-875.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 166
  • bandicam 2017-08-22 19-46-46-736.jpg
    bandicam 2017-08-22 19-46-46-736.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 154
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı